Catalunya 2031
Dijous, 16 de maig de 2024 - 05:30
Del Pla del Penedès, collita del 1988. Va estudiar Filologia Catalana a la UAB, és escriptor i fa anys que es dedica al món de la creativitat audiovisual. Actualment és el Director Creatiu a Frame CreativeMedia, la productora audiovisual del Grup Les Notícies de Catalunya amb la qual ha creat, escrit i dirigit diversos documentals, campanyes publicitàries i projectes televisius diversos. L’any 2017 va publicar “Abans de la boira”, la seva primera novel·la, i des del 2019 col·labora com a articulista de cultura, gastronomia o opinió a ElNacional.cat
MésEl periodista Albert Molins ha publicat 'Comer sin pedir permiso', el millor llibre gastronòmic per aquest Sant Jordi
Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30
Durant dècades, un producte fet a Reus va ser el vi de missa oficial que el Papa de Roma bevia a les misses del Vaticà
Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30
El concepte 'barbacoa' va guanyant terreny al terme per definir la tradicional graellada de carn amb amics: la 'costellada'
Diumenge, 24 de març de 2024 - 05:30
D'un temps ençà, els restaurants ens han acostumat a haver de pagar més de 6€ per postres que fins fa poc valien la meitat
Diumenge, 10 de març de 2024 - 05:30
El màxim responsable de Raventós i Blanc sosté que Barcelona és una xacra pel Penedès, vinícolament parlant
Diumenge, 25 de febrer de 2024 - 05:30
La botifarra d'ou o la coca de llardons són els elements estrella d'un dia especial en el qual els records habiten al paladar
Diumenge, 11 de febrer de 2024 - 05:30
Al s. XXI, fotre's pel cul (PEC) una cosa vol dir estimar-la profundament. Pot el vi català ser un 'PEC' pels joves d'avui?
Diumenge, 28 de gener de 2024 - 05:30
Odiada per molts i estimada per uns pocs, menjar-se la fruita confitada d'un tortell s'ha convertit en un acte de militància
Diumenge, 14 de gener de 2024 - 05:30
Activitat tradicional lligada a la cultura o maltractament animal? Així és un dia sencer fent la matança del porc
Divendres, 22 de desembre de 2023 - 05:30
El xef del restaurant Alkímia, amb una estrella Michelin, ha presentat recentment la seva revolucionària Escudella Street
Dijous, 7 de desembre de 2023 - 05:30