• Capità UCO
  • Ruiz-Mateos
  • Junqueras
  • Llarena Puigdemont
  • Lluís Duran
  • Junts i PSOE
  • Sixena
  • Temps Catalunya
  • Estrenes Netflix
  • Preu llum avui
  • Les Santes 2025 programa
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Receptes de Quaresma

IMG 6022
Peix i marisc Bacallà al pil-pil Albert Vilas
Coca de recapte de botifarra d'ou, ceba i pebrots del piquillo / Foto: Albert Vilas
Tapes Coca de recapte de botifarra d'ou, ceba i pebrots del piquillo Albert Vilas
Mongetes amb moixernons i botifarra d'ou / Foto: Albert Vilas
Llegums Mongetes amb moixernons i botifarra d'ou Albert Vilas
Orada al forn amb pinyons / Foto: Albert Vilas
Peix i marisc Orada al forn amb pinyons Albert Vilas
Enciam brut d'arengada
Amanides Enciam brut d'arengada Albert Vilas
Com netejar arengades
Peix i marisc Com netejar arengades Albert Vilas
IMG 9778
Aperitius Croquetes de bacallà Albert Vilas
Arròs badejo espinacs
Arrossos Arròs amb abadejo i espinacs Albert Vilas
arros de bacalla pas000
Arrossos Arròs amb bacallà Albert Vilas
Cigrons de Quaresma
Sopes i brous Cigrons de Quaresma Albert Vilas
Espaguetis negres amb bacallà i gules
Espaguetis negres amb bacallà i gules Albert Vilas
Xampinyons amb dàtils
Pintxos Xampinyons amb dàtils Albert Vilas
  • 1
  • 2
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència