• Incendi Ports | DIRECTE
  • Israel bombardeja Iemen
  • Bombers incendi Ports
  • Bacteri 'Helicobacter pylori'
  • Aldama
  • Partits avui
  • Temps Catalunya
  • Preu llum avui
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
DIRECTE
  • Incendi al parc natural dels Ports: última hora del foc a Paüls
  • Tapes

    IMG 7766
    Aperitiu de crostes amb amanida de llagostins Albert Vilas
    IMG 7652
    Provolone amb breves Albert Vilas
    IMG 7185
    Calamars amb all i vi Albert Vilas
    Rostes amb airFryer / Foto: Albert Vilas
    Rostes en airfryer Albert Vilas
    IMG 6022
    Bacallà al pil-pil Albert Vilas
    Patates Hasselback / Foto: Albert Vilas
    Patates Hasselback Albert Vilas
    Coca de pera, gorgonzola, nous i mel / Foto: Albert Vilas
    Coca de pera, gorgonzola, nous i mel Albert Vilas
    Pa bao amb vedella esfilagarsada / Foto: Albert Vilas
    Pa bao amb vedella esfilagarsada Albert Vilas
    Pa bao / Foto: Albert Vilas
    Pa bao Albert Vilas
    Patates de pastor / Foto: Albert Vilas
    Patates de pastor Albert Vilas
    Ous a la flamenca / Foto: Albert Vilas
    Ous a la flamenca Albert Vilas
    Coca de recapte de botifarra d'ou, ceba i pebrots del piquillo / Foto: Albert Vilas
    Coca de recapte de botifarra d'ou, ceba i pebrots del piquillo Albert Vilas
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • »
    Logo El Nacional
    • Qui som
    • Què fem
    • On som

    • Publicitat
    • Escriu-nos
    • Termes i condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Política de cookies
    • Administrar servei Utiq
    Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència