• Alcalde Arbeca
  • Temps Catalunya
  • Renfe Catalunya
  • Preu llum avui
  • Loteria Nacional
  • Sèries estiu
  • Notes de tall 2025 -2026 Catalunya
  • Estrenes Netflix
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Receptes per tupper

IMG 8120
Carns Conill amb xampinyons Albert Vilas
IMG 7319
Amanides Pipirrana Albert Vilas
IMG 7527
Pasta Espaguetis amb mandonguilles Albert Vilas
IMG 7092
Carns Conill amb naps i peres Albert Vilas
IMG 5280
Carns Pollastre guisat amb patates i trompetes de la mort Albert Vilas
Cuixa de xai rostida amb salsa de vi / Foto: Albert Vilas
Carns Cuixa de xai rostida amb salsa de vi Albert Vilas
Patates aixafades / Foto: Albert Vilas
Tapes Patates aixafades Albert Vilas
Fusilli amb trompetes de la mort, daus de formatge feta i cruixent ibèric / Foto: Albert Vilas
Pasta Fusilli amb trompetes de la mort, daus de formatge feta i cruixent ibèric Albert Vilas
Mandonguilles i nyoquis amb salsa espanyola / Foto: Albert Vilas
Carns Mandonguilles i nyoquis amb salsa espanyola Albert Vilas
Espaguetis amb cloïsses / Foto: Albert Vilas
Pasta Espaguetis amb cloïsses Albert Vilas
Arròs al forn amb castanyes i rovellons / Foto: Albert Vilas
Arrossos Arròs al forn amb castanyes i rovellons Albert Vilas
Calamars a la gallega / Foto: Albert Vilas
Peix i marisc Calamars a la gallega Albert Vilas
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència