• Portades
  • Mor bomber Lleó
  • Trump
  • Mario Casas
  • Ada Parellada
  • Piscina natural Catalunya
  • Salt d'aigua Catalunya
  • Temps Catalunya
  • Preu de la llum avui
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Receptes per tupper

Radiatori amb salsa de gorgonzola i espinacs i pipes de carabassa / Foto: Albert Vilas
Pasta Radiatori amb salsa de gorgonzola i espinacs i pipes de carabassa Albert Vilas
IMG 7802
Carns Carn magra en escabetx Albert Vilas
IMG 7901
Pasta Pasta a la zozzona Albert Vilas
IMG 8120
Carns Conill amb xampinyons Albert Vilas
IMG 7319
Amanides Pipirrana Albert Vilas
IMG 7527
Pasta Espaguetis amb mandonguilles Albert Vilas
IMG 7092
Carns Conill amb naps i peres Albert Vilas
IMG 5280
Carns Pollastre guisat amb patates i trompetes de la mort Albert Vilas
Cuixa de xai rostida amb salsa de vi / Foto: Albert Vilas
Carns Cuixa de xai rostida amb salsa de vi Albert Vilas
Patates aixafades / Foto: Albert Vilas
Tapes Patates aixafades Albert Vilas
Fusilli amb trompetes de la mort, daus de formatge feta i cruixent ibèric / Foto: Albert Vilas
Pasta Fusilli amb trompetes de la mort, daus de formatge feta i cruixent ibèric Albert Vilas
Mandonguilles i nyoquis amb salsa espanyola / Foto: Albert Vilas
Carns Mandonguilles i nyoquis amb salsa espanyola Albert Vilas
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència