• Sixena MNAC
  • Lambán Sixena
  • Amnistia Eulàlia Reguant
  • Leire Díez
  • Oficialitat del català
  • Temps Catalunya
  • Partits avui
  • Preu de la llum avui
  • Les Santes 2025 programa
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Estofats

IMG 5280
Carns Pollastre guisat amb patates i trompetes de la mort Albert Vilas
Cuixa de xai rostida amb salsa de vi / Foto: Albert Vilas
Carns Cuixa de xai rostida amb salsa de vi Albert Vilas
Filet de vedella amb salsa i patates / Foto: Albert Vilas
Carns Filet de vedella amb salsa i patates Albert Vilas
Caldereta de xai amb camagrocs / Foto: Albert Vilas
Carns Caldereta de xai amb camagrocs Albert Vilas
Ossobuco amb fredolics / Foto: Albert Vilas
Carns Ossobuco amb fredolics Albert Vilas
Carn en salsa
Carns Carn en salsa Albert Vilas
IMG 5185
Carns Guisat de conill amb pèsols i barreja de bolets Albert Vilas
fricando moixernons pas000
Carns Fricandó amb moixernons Albert Vilas
IMG 3594
Peix i marisc Curri de gambes Albert Vilas
harira sopa marroquina pas000
Sopes i brous Harira (Sopa marroquina) Albert Vilas
escudella blat moro escairat pas000
Sopes i brous Escudella de blat de moro escairat Albert Vilas
tonyina lestil sardenya pas000
Peix i marisc Tonyina a l'estil de Sardenya Albert Vilas
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència