Santos Cerdán
Sánchez i Illa
Temps Catalunya
Preu llum avui
Sixena
Incendi AP-7
Immunitat Puigdemont
UCO Ferraz
Reivindicació Patum
Maido millor restaurant
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
Estofats
Carns
Conill amb naps i peres
Albert Vilas
Carns
Pollastre guisat amb patates i trompetes de la mort
Albert Vilas
Carns
Cuixa de xai rostida amb salsa de vi
Albert Vilas
Carns
Filet de vedella amb salsa i patates
Albert Vilas
Carns
Caldereta de xai amb camagrocs
Albert Vilas
Carns
Ossobuco amb fredolics
Albert Vilas
Carns
Carn en salsa
Albert Vilas
Carns
Guisat de conill amb pèsols i barreja de bolets
Albert Vilas
Carns
Fricandó amb moixernons
Albert Vilas
Peix i marisc
Curri de gambes
Albert Vilas
Sopes i brous
Harira (Sopa marroquina)
Albert Vilas
Sopes i brous
Escudella de blat de moro escairat
Albert Vilas
1
2
3
4
5
»