• Capità UCO
  • Ruiz-Mateos
  • Junqueras
  • Llarena Puigdemont
  • Lluís Duran
  • Junts i PSOE
  • Sixena
  • Temps Catalunya
  • Estrenes Netflix
  • Preu llum avui
  • Les Santes 2025 programa
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Receptes d'estiu

IMG 6599
Arrossos Arròs de cabra Albert Vilas
Fideuada de gambots i calamar / Foto: Albert Vilas
Peix i marisc Fideuada de gambots i calamar Albert Vilas
Canelons freds de salmó fumat amb gamba salada, formatge i anxoves / Foto: Albert Vilas
Aperitius Canelons freds de salmó fumat amb gamba salada, formatge i anxoves Albert Vilas
Amanida de figues i iogurt
Amanides Amanida de figues i iogurt Albert Vilas
Broquetes de popets i verdura
Peix i marisc Broquetes de popets i verdura Albert Vilas
amanida dendivies poma formatge salsa mel mostassa pas000
Amanides Amanida d'endívies, poma i formatge amb salsa de mel i mostassa Albert Vilas
amanida tomaquet blau sardines pas000
Amanides Amanida de tomàquet blau i sardines Albert Vilas
amanida melo alvocat vinagreta llima pas000
Amanides Amanida de meló i alvocat amb vinagreta de llima Albert Vilas
tomaquets monserrat anxoves pas000
Amanides Tomàquets de Montserrat amb anxoves Albert Vilas
amanida destiu pas000
Amanides Amanida d'estiu Albert Vilas
Enciam brut d'arengada
Amanides Enciam brut d'arengada Albert Vilas
img 7415
Peix i marisc Escopinyes del Delta amb llima Albert Vilas
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència