Aquesta és d'aquelles receptes que et fan addicte al peix. Que, tot i repetir plat, sempre et quedes amb ganes de menjar-ne més. 

Bon ingredients i bona cuina sense misteris!

Ingredients
  • 4 filets de llobarro nets d'espines

Per fer la salsa:

  • 350g de mantega pomada
  • julivert fresc trinxat
  • 8 grans d'all laminats
  • 200 ml de vi blanc
  • El suc de mitja llimona
  • Sal en escates
Preparació
1.
IMG 7427

Prepara tots els ingredients.

2.
IMG 7434

Pots fer la mantega pomada.

3.
IMG 7435

Talla els alls. 

4.
IMG 7437

I el julivert.

5.
IMG 7440

I prepara el suc de llimona.

6.
IMG 7456

Integra el julivert amb la mantega amb una mica de sal. 

7.
IMG 7459

Un cop remenat ho passes a un cassó. 

8.
IMG 7470

Escalfa-ho. 

9.
IMG 7472

Incorpora l'all. 

10.
IMG 7476

Remena i deixa que l'all agafi color. 

11.
IMG 7480

Incorpora la llimona. 

12.
IMG 7486

I el vi. 

13.
IMG 7489

Ho remenes i ho deixes coure uns 15-20 minuts.

14.
IMG 7531

Fins que agafi un color més fosc i l'all es desfaci pràcticament.

15.
IMG 7537

Ho rectifiques de sal, ho treus del foc i ho deixes reposar una estona. 

16.
IMG 7442

Ara, prepara el llobarro. Ben eixut. 

17.
IMG 7450

En una planxa ben forta de calor, fes el peix lleugerament pintat amb greix (oli o mantega).

18.
IMG 7464

Que quedi daurat per les dues bandes. 

19.
IMG 7467

I el passes al plat. 

20.
IMG 7562

Napa el peix amb la salsa. 

21.
IMG 7566

Sal en escates. 

22.
IMG 7557

I a gaudir.