Aquesta és d'aquelles receptes que et fan addicte al peix. Que, tot i repetir plat, sempre et quedes amb ganes de menjar-ne més.
Bon ingredients i bona cuina sense misteris!
- 4 filets de llobarro nets d'espines
Per fer la salsa:
- 350g de mantega pomada
- julivert fresc trinxat
- 8 grans d'all laminats
- 200 ml de vi blanc
- El suc de mitja llimona
- Sal en escates

Prepara tots els ingredients.

Pots fer la mantega pomada.

Talla els alls.

I el julivert.

I prepara el suc de llimona.

Integra el julivert amb la mantega amb una mica de sal.

Un cop remenat ho passes a un cassó.

Escalfa-ho.

Incorpora l'all.

Remena i deixa que l'all agafi color.

Incorpora la llimona.

I el vi.

Ho remenes i ho deixes coure uns 15-20 minuts.

Fins que agafi un color més fosc i l'all es desfaci pràcticament.

Ho rectifiques de sal, ho treus del foc i ho deixes reposar una estona.

Ara, prepara el llobarro. Ben eixut.

En una planxa ben forta de calor, fes el peix lleugerament pintat amb greix (oli o mantega).

Que quedi daurat per les dues bandes.

I el passes al plat.

Napa el peix amb la salsa.

Sal en escates.

I a gaudir.