Enquesta 12-M El Nacional
Eleccions Catalunya | DIRECTE
Portades avui
Puigdemont
ERC
Vaga presons
Temps Catalunya
Biografia Puigdemont
Grossa Sant Jordi 2024
Preu llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
Enquesta
Sondeig El Nacional Eleccions Catalunya 2024
La Gourmeteria
Actualitat
La catalana Anna Casabona es proclama tercera millor sommelier de l'Estat
Oriol Foix
Recomanacions
Els menús de cap de setmana: doble combinació que et portarà al cel
Jordi Tubella
Restaurants
El restaurant de la Costa Brava que celebra 30 anys amb uns arrossos estratosfèrics
Jordi Tubella
Al Mercat
3 plats per fer un menú divertit i complet que et mantindrà despert tot el dia
Ada Parellada
Actualitat
Prepara un pa diferent a casa amb aquesta recepta singular
Oriol Foix
Actualitat
Com rectificar un plat que t'ha quedat salat?
Jordi Prió
Actualitat
Tasta la millor cassola de pagès que es decideix diumenge en aquest poble del Pla d'Urgell
Oriol Foix
Opinió
La fonda convertida en patrimoni del país celebra 250 anys atipant la clientela
Víctor Antich
El Celler
Els 3 millors vins de la varietat picapoll: per sorprendre els més experts!
Carla Viladric
Actualitat
Catalunya triomfa de nou i guanya un insòlit concurs gastronòmic estatal
Oriol Foix
Pasta
Trafilata amb salsa Alfredo i pernil cruixent
Albert Vilas
Salses
Salsa Alfredo
Albert Vilas
Pasta
Tallarins de verdura amb salsa de nous
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos