El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.

Menús per al cap de setmana

Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Uns plats que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar unes meravelloses receptes. Podràs seguir tots els passos en els enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!

Menú de dissabte

Arròs caldós amb bou de mar

Comencem el cap de setmana amb una recepta espectacular, d'aquelles receptes que t'has de preparar amb temps, que cuines amb il·lusió i que acabes portant a taula amb un somriure d'orella a orella i tothom al·lucina. Un dinar per menjar sense presses, per gaudir amb tota la calma del món, i com no, amb un maridatge a l'alçada.

😋 Recepta d'arròs caldós amb bou de mar
 

Sardines salades de la costa amb mel i mató

T'agraden les anxoves amb formatge? La pregunta és retòrica, és clar. Et proposem, però, reblar-ne el clau amb una recepta de Diego Alías que reformula aquest plat tradicional.

🍴 Recepta de sardines salades de la costa amb mel i mató
 

Menú de diumenge

Macarrons napolitans amb formatge blau i espinacs

És una aposta segura si no vols barallar-te amb la canalla a l'hora de dinar, però uns macarrons ben parits poden esdevenir un autèntic plaer adult. Si, a més, el plat està cuinat a l'estil Diego Alías, el resultat només pot ser irresistible.

😋 Recepta de macarrons napolitans amb formatge blau i espinacs

 

Caragols estofats amb xoriço

Som i serem gent caragolaire, tant si és bo com si no és bo! A qui no li agrada, sucar pa en un bon plat de caragols estofats amb xoriço? Ja no teniu excuses per no preparar aquesta delícia: amb una recepta d'allò més senzilla, en Diego Alías del restaurant Ca l'Amador ens ajudarà a posar un plat de 10 a taula. 

🍴 Recepta de caragols estofats amb xoriço
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!