Avui et portem un plat de pasta que t'enamorarà! Molt fàcil de cuinar i és un plat que agradarà a grans i petits. Només has de preparar el pernil cruixent al forn prèviament i en 20 minuts tindràs un plat espectacular. Som-hi!

Ingredients

350 g de pasta (80-100 g per persona)

50 g de tires de pernil ibèric 

Julivert

Per fer la salsa Alfredo:

100 g de mantega

130 g de formatge ratllat (tipus parmesà)

250 ml llet o crema de llet

2 alls trinxats

Nou moscada

Sal

Preparació
1.
IMG 6426

Primer de tot, prepareu una safata de forn amb paper sulfuritzat. Col·loqueu-hi unes tires de pernil a sobre.

2.
IMG 6446

Poseu-ho al forn a uns 120 graus durant uns 10-15 minuts, segons el gruix del pernil, fins que noteu que queda cruixent.

3.
IMG 6509

Un cop fred, podreu esmicolar unes tires per barrejar amb la pasta i conservar unes altres senceres per decorar el plat.

4.
IMG 6516

Podeu triar la pasta que més de gust us vingui, jo he provat la trafilata, que son una mena de trenes. Poseu-la a coure.

5.
IMG 6541

Al mateix temps, prepareu la salsa Alfredo. Us recomano visitar la recepta d'aquesta salsa si voleu veure el pas a pas.

6.
IMG 6568

Un cop fet la reserveu. 

7.
IMG 6580

Un cop la pasta estigui cuita, barregueu amb la salsa. 

8.
IMG 6584

Molt bé, ara només cal que s'escalfi tot plegat.

9.
IMG 6590

I ja podeu servir els plats amb la pasta. Tireu per sobre uns encenalls de pernil. 

10.
IMG 6593

Una mica de julivert o coriandre per sobre. 

11.
IMG 6616

I finalment, una tira de pernil per decorar i donar volum. Una raig d'oli d'oliva verge extra en cru i cap a taula.

Bon profit!