Avui et portem un plat de pasta que t'enamorarà! Molt fàcil de cuinar i és un plat que agradarà a grans i petits. Només has de preparar el pernil cruixent al forn prèviament i en 20 minuts tindràs un plat espectacular. Som-hi!
350 g de pasta (80-100 g per persona)
50 g de tires de pernil ibèric
Julivert
100 g de mantega
130 g de formatge ratllat (tipus parmesà)
250 ml llet o crema de llet
2 alls trinxats
Nou moscada
Sal
Primer de tot, prepareu una safata de forn amb paper sulfuritzat. Col·loqueu-hi unes tires de pernil a sobre.
Poseu-ho al forn a uns 120 graus durant uns 10-15 minuts, segons el gruix del pernil, fins que noteu que queda cruixent.
Un cop fred, podreu esmicolar unes tires per barrejar amb la pasta i conservar unes altres senceres per decorar el plat.
Podeu triar la pasta que més de gust us vingui, jo he provat la trafilata, que son una mena de trenes. Poseu-la a coure.
Al mateix temps, prepareu la salsa Alfredo. Us recomano visitar la recepta d'aquesta salsa si voleu veure el pas a pas.
Un cop fet la reserveu.
Un cop la pasta estigui cuita, barregueu amb la salsa.
Molt bé, ara només cal que s'escalfi tot plegat.
I ja podeu servir els plats amb la pasta. Tireu per sobre uns encenalls de pernil.
Una mica de julivert o coriandre per sobre.
I finalment, una tira de pernil per decorar i donar volum. Una raig d'oli d'oliva verge extra en cru i cap a taula.
Bon profit!