• Incendi Ports | DIRECTE
  • Israel bombardeja Iemen
  • Bombers incendi Ports
  • Bacteri 'Helicobacter pylori'
  • Aldama
  • Partits avui
  • Temps Catalunya
  • Preu llum avui
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
DIRECTE
  • Incendi al parc natural dels Ports: última hora del foc a Paüls
  • Receptes per sopar

    Rotllet de pollastre marinat amb espàrrecs verds i salsa ranxera / Foto: Albert Vilas
    Carns Rotllet de pollastre marinat amb espàrrecs verds i salsa ranxera Albert Vilas
    Saltat de botifarra, faves i bolets shimeji
    Carns Saltat de botifarra, faves i bolets shimeji Albert Vilas
    Enciam brut d'arengada
    Amanides Enciam brut d'arengada Albert Vilas
    IMG 9778
    Aperitius Croquetes de bacallà Albert Vilas
    Tàrtar de salmó fumat i alvocat / Foto: Albert Vilas
    Amanides Tàrtar de salmó fumat amb alvocat Albert Vilas
    trinxat cerdanya pas000
    Verdures Trinxat de la Cerdanya Albert Vilas
    Carn en salsa
    Carns Carn en salsa Albert Vilas
    Popets de platja
    Tapes Popets de platja cruixents Albert Vilas
    Xampinyons amb dàtils
    Pintxos Xampinyons amb dàtils Albert Vilas
    IMG 4305
    Peix i marisc Vaset de pop amb trumfada Albert Vilas
    IMG 3872
    Ous Remenat de gambots i carabassó Albert Vilas
    alberginia farcida salsa bolonyesa ceps pernil pas000
    Verdures Albergínia farcida de salsa bolonyesa, ceps i pernil Albert Vilas
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • »
    Logo El Nacional
    • Qui som
    • Què fem
    • On som

    • Publicitat
    • Escriu-nos
    • Termes i condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Política de cookies
    • Administrar servei Utiq
    Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència