• Capità UCO
  • Ruiz-Mateos
  • Junqueras
  • Llarena Puigdemont
  • Lluís Duran
  • Junts i PSOE
  • Sixena
  • Temps Catalunya
  • Estrenes Netflix
  • Preu llum avui
  • Les Santes 2025 programa
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Receptes per sopar

Rotllet de pollastre marinat amb espàrrecs verds i salsa ranxera / Foto: Albert Vilas
Carns Rotllet de pollastre marinat amb espàrrecs verds i salsa ranxera Albert Vilas
Saltat de botifarra, faves i bolets shimeji
Carns Saltat de botifarra, faves i bolets shimeji Albert Vilas
Enciam brut d'arengada
Amanides Enciam brut d'arengada Albert Vilas
IMG 9778
Aperitius Croquetes de bacallà Albert Vilas
Tàrtar de salmó fumat i alvocat / Foto: Albert Vilas
Amanides Tàrtar de salmó fumat amb alvocat Albert Vilas
trinxat cerdanya pas000
Verdures Trinxat de la Cerdanya Albert Vilas
Carn en salsa
Carns Carn en salsa Albert Vilas
Popets de platja
Tapes Popets de platja cruixents Albert Vilas
Xampinyons amb dàtils
Pintxos Xampinyons amb dàtils Albert Vilas
IMG 4305
Peix i marisc Vaset de pop amb trumfada Albert Vilas
IMG 3872
Ous Remenat de gambots i carabassó Albert Vilas
alberginia farcida salsa bolonyesa ceps pernil pas000
Verdures Albergínia farcida de salsa bolonyesa, ceps i pernil Albert Vilas
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència