• ERC finançament
  • Detingut Pals terrorisme
  • Donald Trump
  • Torre Pacheco
  • Borja Sémper
  • Espanyol nou propietari
  • Pablo Iglesias
  • Temps Catalunya
  • Preu de la llum avui
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Receptes per sopar

llenguado nyoca pas000
Peix i marisc Llenguado a la nyoca Albert Vilas
fish and chips pas000
Peix i marisc Fish and chips Albert Vilas
clotxa pas000
Peix i marisc Clotxa Albert Vilas
llenguado fregit pas000
Peix i marisc Llenguado fregit Albert Vilas
esmarris pas000
Peix i marisc Esmarris Albert Vilas
daus sipia planxa pas000
Peix i marisc Daus de sípia a la planxa Albert Vilas
dessalar bacalla salat pas000
Peix i marisc Com dessalar el bacallà salat Albert Vilas
cocotxes bacalla lallet pas000
Peix i marisc Cocotxes de bacallà a l'allet Albert Vilas
calamars sobre tagliata salsa gamba pas000
Peix i marisc Calamars sobre tagliata amb salsa de gamba Albert Vilas
burguer cangreburguer pas000
Peix i marisc Burguer Cangreburguer Albert Vilas
besuc al forn pas000
Peix i marisc Besuc al forn Albert Vilas
besuc lespatlla pas000
Peix i marisc Besuc a l'espatlla Albert Vilas
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència