Avui et proposo un entrepà de nivell, una meravella que repetiràs sovint. I és que la carn esfilagarsada està més de moda que mai: ja sigui de porc o de vedella. I ha vingut per quedar-se, és clar. I vinga a fer-li a fotos, oi que sí? Compartir a les xarxes tot allò que tastem s'ha tornat gairebé una obligació. Però el debat sobre si cal o no cal, o fins a quin punt cal compartir-ho tot, us el deixo a vosaltres.
Per fer aquest entrepà hauràs de preparar la carn de vedella esfilagarsada prèviament i la ceba envinagrada.
Si t'agraden les preparacions amb aquesta carn, et recomano la lectura de la recepta del Pa Bao amb vedella esfilagarsada, els Pastissets de carn o els Tacos de carn esfilgarsada.
Som-hi!
- 4 panets de brioix rodons
- Ceba envinagrada
- 1 tomàquet d'amanir
- Un raig de vinagre
- Unes tires d'enciam
- Mantega
- 1 llima
- Coriandre trinxat
- Sal
Per fer la salsa:
- 3 cullerades de maionesa
- 1 cullerada de quètxup
- 1 cullerada de mostassa
- Pebre negre al gust
- Pebre vermell picant al gust
- 1/2 cullerada de salsa Perrins
Prèviament, i com comento dins la introducció, caldrà que preparis la carn de vedella esfilagarsada. Ho pots fer el dia abans o dies abans i la congeles.
El dia abans, com a mínim, també cal preparar la ceba envinagrada. I la reserves a la nevera.
En aquest punt, preparar la salsa barrejant tots els ingredients i, si vols, la passes a una mànega pastissera o un biberó.
Tria un bon tomàquet, és important. I el rentes bé.
Renta bé l'enciam també.
Trinxa el coriandre.
Quan la carn estigui calenta per preparar l'entrepà, talla el tomàquet a rodanxes generoses.
Escalfa una mica de mantega en una paella i daura els pans de brioix.
Que agafin bon color.
Aplica una primera base de salsa.
Col·loca-hi el tomàquet i l'enciam.
Ara la carn, abundant.
Una mica de suc llima li anirà molt bé.
Més salsa.
I coriandre.
I com no, la ceba envinagrada ben escorreguda.
No caldria formatge ni salses de formatge, però si et passes amb el picant potser li anirà bé.
I a gaudir!
Bon profit!