Avui et proposo un entrepà de nivell, una meravella que repetiràs sovint. I és que la carn esfilagarsada està més de moda que mai: ja sigui de porc o de vedella. I ha vingut per quedar-se, és clar. I vinga a fer-li a fotos, oi que sí? Compartir a les xarxes tot allò que tastem s'ha tornat gairebé una obligació. Però el debat sobre si cal o no cal, o fins a quin punt cal compartir-ho tot, us el deixo a vosaltres.

Per fer aquest entrepà hauràs de preparar la carn de vedella esfilagarsada prèviament i la ceba envinagrada.

Si t'agraden les preparacions amb aquesta carn, et recomano la lectura de la recepta del Pa Bao amb vedella esfilagarsada, els Pastissets de carn o els Tacos de carn esfilgarsada

Som-hi!

 

Ingredients
  • 4 panets de brioix rodons
  • Ceba envinagrada 
  • 1 tomàquet d'amanir
  • Un raig de vinagre
  • Unes tires d'enciam 
  • Mantega
  • 1 llima
  • Coriandre trinxat
  • Sal

Per fer la salsa:

  • 3 cullerades de maionesa
  • 1 cullerada de quètxup
  • 1 cullerada de mostassa 
  • Pebre negre al gust
  • Pebre vermell picant al gust
  • 1/2 cullerada de salsa Perrins
Preparació
1.
carn

Prèviament, i com comento dins la introducció, caldrà que preparis la carn de vedella esfilagarsada. Ho pots fer el dia abans o dies abans i la congeles. 

2.
ceba envinagrada

El dia abans, com a mínim, també cal preparar la ceba envinagrada. I la reserves a la nevera. 

3.
salsa

En aquest punt, preparar la salsa barrejant tots els ingredients i, si vols, la passes a una mànega pastissera o un biberó. 

4.
tomàquet

Tria un bon tomàquet, és important. I el rentes bé. 

5.
enciam

Renta bé l'enciam també. 

6.
coriandre

Trinxa el coriandre. 

7.
tomàquet

Quan la carn estigui calenta per preparar l'entrepà, talla el tomàquet a rodanxes generoses. 

8.
brioix

Escalfa una mica de mantega en una paella i daura els pans de brioix. 

9.
daurat

Que agafin bon color. 

10.
salsa

Aplica una primera base de salsa. 

11.
muntatge

Col·loca-hi el tomàquet i l'enciam. 

12.
carn

Ara la carn, abundant. 

13.
llima

Una mica de suc llima li anirà molt bé. 

14.
salsa

Més salsa. 

15.
coriandre

I coriandre. 

16.
ceba

I com no, la ceba envinagrada ben escorreguda. 

17.
entrepà

No caldria formatge ni salses de formatge, però si et passes amb el picant potser li anirà bé. 

18.
brioix amb carn

I a gaudir!

Bon profit!