• Pere Aragonès - Pressupostos​​
  • Sentència TJUE​
  • Democràcia Espanya​
  • Premis Goya​
  • Temps Catalunya​​​​
  • Dijous Gras​
  • Carnestoltes Barcelona​​
  • Festes Santa Eulàlia 2023​
  • Llum BCN 2023​
  • Goya 2023​​
  • Oscars 2023​​​
  • Eleccions municipals 2023​​​​
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Peix i marisc

Papillota de lluç | Vídeo pas a pas Òscar Manresa
Curri de gambes Albert Vilas
Cananes estofades amb patates i ceba Albert Vilas
Canelons de salmó i gamba vermella Albert Vilas
Bacallà amb allioli cremat | Vídeo pas a pas Òscar Manresa
Fesolets de Santa Pau amb gambes i calamar Albert Vilas
Pop amb crema de castanyes i rovellons Albert Vilas
Xipirons a l'andalusa Albert Vilas
Xipirons a la planxa Albert Vilas
Xanguet fregit Albert Vilas
Turbot amb tagliatta i cloïsses a la velouté de rovelló Albert Vilas
Turbot al forn amb salsa balandra Albert Vilas
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
Amb la col·laboració de: