• Sánchez
  • Salvador Illa
  • Loteria Nacional
  • Cerdán i Ábalos
  • Ventilador
  • Estrenes Netflix
  • Tsunami Japó
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Peix i marisc

Enciam brut d'arengada
Enciam brut d'arengada Albert Vilas
Com netejar arengades
Com netejar arengades Albert Vilas
img 7415
Escopinyes del Delta amb llima Albert Vilas
Tàrtar de salmó fumat i alvocat / Foto: Albert Vilas
Tàrtar de salmó fumat amb alvocat Albert Vilas
Saltat de cigrons i gambes
Saltat de cigrons i gambes Albert Vilas
Amanida freda de mongetes i pop
Amanida freda de mongetes i pop Albert Vilas
Suquet de cranc blau
Suquet de cranc blau Albert Vilas
Popets de platja
Popets de platja cruixents Albert Vilas
Cigrons de Quaresma
Cigrons de Quaresma Albert Vilas
Fideus mariners amb gambes, llagostins i galeres
Fideus mariners amb gambes, llagostins i galeres Albert Vilas
IMG 5554
Rap a la gallega Albert Vilas
Lluç amb salsa verda i cloïsses - Plats catalans
Lluç amb salsa verda i cloïsses Oscar Manresa
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència