• Gonzalo Boye​
  • ANC​
  • Infermera catalanòfoba​
  • Temps Catalunya​​
  • Mona Pasqua​
  • Setmana Santa 2023​
  • Calendari lunar abril 2023​
  • Calendari laboral Catalunya 2024​
  • Sant Jordi 2023​​
  • Eleccions municipals 2023​​​​
  • Renta 2023​​
  • Eleccions Andorra 2023​​​
  • MotoGP Argentina 2023​​​
  • F1 GP Austràlia 2023​​​​
  • Loteria Nacional​
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Peix i marisc

turbot tagliatta cloisses veloute rovello pas000
Turbot amb tagliatta i cloïsses a la velouté de rovelló Albert Vilas
turbot al forn salsa balandra pas000
Turbot al forn amb salsa balandra Albert Vilas
truita riu all julivert pas000
Truita de riu amb all i julivert Albert Vilas
tonyina sorra soja pas000
Tonyina de sorra amb soja Albert Vilas
tonyina lestil sardenya pas000
Tonyina a l'estil de Sardenya Albert Vilas
sushi makizushi sashimi nigirizushi pas000
Sushi: Makizushi, Sashimi i Nigirizushi Albert Vilas
suquet descorpora patates pas000
Suquet d'escórpora amb patates Albert Vilas
sonso fregit pas000
Sonso fregit Albert Vilas
salmo fumat lestil finlandes pas000
Salmó fumat a l'estil finlandès Albert Vilas
salmo pasta salsa nous pas000
Salmó amb pasta i salsa de nous Albert Vilas
salmo lalmivar vi pas000
Salmó a l'almívar de vi Albert Vilas
romesco peix pas000
Romesco de peix Albert Vilas
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
Amb la col·laboració de: