Sánchez
Salvador Illa
Loteria Nacional
Cerdán i Ábalos
Ventilador
Estrenes Netflix
Tsunami Japó
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
Peix i marisc
Turbot al forn amb salsa balandra
Albert Vilas
Truita de riu amb all i julivert
Albert Vilas
Tonyina de sorra amb soja
Albert Vilas
Tonyina a l'estil de Sardenya
Albert Vilas
Sushi: Makizushi, Sashimi i Nigirizushi
Albert Vilas
Suquet d'escórpora amb patates
Albert Vilas
Sonso fregit
Albert Vilas
Salmó fumat a l'estil finlandès
Albert Vilas
Salmó amb pasta i salsa de nous
Albert Vilas
Salmó a l'almívar de vi
Albert Vilas
Romesco de peix
Albert Vilas
Raves (potes de calamar)
Albert Vilas
«
1
…
3
4
5
6
7
»