• Sánchez
  • Salvador Illa
  • Loteria Nacional
  • Cerdán i Ábalos
  • Ventilador
  • Estrenes Netflix
  • Tsunami Japó
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Receptes de Nadal

IMG 4458
Peix i marisc Marisc cuit Albert Vilas
Filet de porc Wellington
Carns Filet de porc a l'estil Wellington Albert Vilas
IMG 4305
Peix i marisc Vaset de pop amb trumfada Albert Vilas
bacalla al allioli cremat 02
Peix i marisc Bacallà amb allioli cremat Òscar Manresa
ESCUDELLA I CARN D'OLLA - ROBERTO LÁZARO
Sopes i brous Escudella i carn d'olla Òscar Manresa
tortell reis pas000
Postres i dolços Tortell de reis Albert Vilas
trufa cuita pas000
Postres i dolços Trufa cuita Albert Vilas
sucre bolat carbo reis pas000
Postres i dolços Sucre bolat (carbó de reis) Albert Vilas
percebes pas000
Peix i marisc Percebes Albert Vilas
bacalla grandi colloni pas000
Peix i marisc Bacallà a la grandi colloni Albert Vilas
rostit nadal pollastre prunes pinyons pas000
Carns Rostit de Nadal: Pollastre amb prunes i pinyons Albert Vilas
rostit nadal anec prunes pinyons pas000
Carns Rostit de Nadal: Ànec amb prunes i pinyons Albert Vilas
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència