• Morts incendi
  • Hipòtesi incendi
  • MNAC
  • Esquelets humans Raval
  • Trump i Musk
  • Temps Catalunya
  • Amenaça culinària
  • Pobles bonics Catalunya
  • Preu de la llum avui
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Ceba

brou gallina pas000
Brou de gallina Albert Vilas
salsa tartara pas000
Salsa tàrtara Albert Vilas
salsa marinera pas000
Salsa marinera Albert Vilas
salsa rossinyols pas000
Salsa de rossinyols Albert Vilas
salsa nous pas000
Salsa de nous Albert Vilas
salsa bolonyesa pas000
Salsa bolonyesa Albert Vilas
wok calamar al fum gingebre pas000
Wok de calamar al fum amb gingebre Albert Vilas
tonyina lestil sardenya pas000
Tonyina a l'estil de Sardenya Albert Vilas
suquet descorpora patates pas000
Suquet d'escórpora amb patates Albert Vilas
espardenya descalivada tonyina pas000
Espardenya d'escalivada i tonyina Albert Vilas
tempura verdures aroma gambes pas000
Tempura de verdures amb aroma de gambes Albert Vilas
salmo fumat lestil finlandes pas000
Salmó fumat a l'estil finlandès Albert Vilas
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència