Segurament tots coneixeu aquesta magnífica salsa ideal per acompanyar tant carn com peix com entrepans. És extremadament fàcil de fer. Només heu de reunir els ingredients necessaris. Aquesta és una d'aquelles salses ben trobades. Diríem que és la salsa per excel.lència del conegut plat britànic "Fish & Chips", que no és més que un peix arrebossat amb pasta orly acompanyat amb patates fregides.

Ingredients

200gr. maionesa casolana

50gr. tàperes en vinagre  

50gr. cogombrets en vinagre

1/2 ceba ben picada  

julivert fresc picat

pebre negre recent mòlta

pebre blanca molguda  

sal

Preparació
1.
salsa tartara pas1

Cogombrets en vinagre, uns quants.

2.
salsa tartara pas2

Els piquem ben petits.

3.
salsa tartara pas3

Les tàperes igual.

4.
salsa tartara pas4

I ceba també, tallada en "brunoise" que es diu.

5.
salsa tartara pas5

Julivert picat.

6.
salsa tartara pas6

Fem una mica de maionesa casolana.

7.
salsa tartara pas7

Incorporem tots els ingredients.

8.
salsa tartara pas8

Una mica de pebre blanc mòlt.

9.
salsa tartara pas9

Com una culleradeta.

 

10.
salsa tartara pas10

També he posat una culleradeta de pebre negre o a les 5 pebres.

11.
salsa tartara pas11

Es remena tot i llestos. Potser l'he posat massa "chicha", però així és com m'agrada. Si la voleu més suau, només heu de posar la meitat dels ingredients amb la mateixa quantitat de maionesa.

12.
salsa tartara pas12

Ara ja podeu fer les vostres receptes amb salsa tàrtara, com aquestes torradetes amb salmó fumat.

 

13.
salsa tartara pas13

Podeu barrejar una mica de tonyina amb maionesa i ketchup....

14.
salsa tartara pas14

... i fer un entrepà amb una primera capa de salsa tàrtara...

15.
salsa tartara pas15

... i a sobre aquesta mena de paté de tonyina.

16.
salsa tartara pas16

Fàcil, ràpid i bo.

17.
salsa tartara pas17

Bon Profit!