El cap de setmana és moment de relaxar-se i desconnectar de la feina, els estudis i oblidar, durant unes hores, la rutina setmanal. Són dos dies per fer altres plans, sortir de casa o, una altra opció molt vàlida, quedar-se al sofà abraçant la manta i mirant sèries i pel·lícules. Els dissabtes i diumenges, però, també resulten ser una oportunitat excel·lent per cuinar aquells plats que ens criden més l'atenció, però que entre setmana és impossible elaborar-los per la falta de temps. Perquè no hagis de perdre temps pensant què cuinar, des de La Gourmeteria et recomanem 2 menús per preparar per al cap de setmana i fer feliç les persones amb qui convius o els convidats que et visitin.
Menús per al cap de setmana
Per a aquest cap de setmana, les propostes són ben delicioses i una combinació de plats esfereïdors per donar gust al tancament de la setmana. Uns plats que et deixaran bocabadat i amb la panxa contenta. Prepara't per enfundar-te el davantal i cuinar unes meravelloses receptes. Podràs seguir tots els passos en els enllaços que aniràs trobant amb cada un dels plats. Som-hi!
Menú de dissabte
Cassola d'arròs amb gambes i carxofes
A qui no li agraden els arrossos? Emprem les excel·lents carxofes de temporada que es conreen als horts del país i que recomanem tastar a tothom. Un gran producte del qual podem presumir. Per tant, es tracta d'un plat molt interessant fet a la cassola, un arrosset d'aquells que no et deixarà indiferents. Un arròs que queda melós, ni caldós ni eixut. Un arròs que et farà llepar els dits!
😋 Recepta de cassola d'arròs amb gambes i carxofes
Xai al forn amb romaní
En aquesta ocasió podràs descobrir com fer una variant del tradicional xai al forn afegint-hi unes quantes branques de romaní i el suc d'una llimona. El resultat, un xai al forn com tots coneixem, però amb un marcat sabor a muntanya. Que vagi de gust!
🍴 Recepta de xai al forn amb romaní
Menú de diumenge
Arròs tradicional de l'Empordà
L'arròs de l'Empordà és fosc a causa d'un sofregit intens i fet durant molta estona, i és que l'arròs de l'Empordà és molt particular. La picadeta amb anxova que porta i el toc final del formatge de Parma li aporten aquella particularitat tan exclusiva dels plats únics i recomanables. Només has de veure el resultat, perquè parla per si mateix.
😋 Recepta d'arròs tradicional de l'Empordà
Tall rodó amb rovellons
El tall rodó o vedella amb bolets és un plat que encanta a moltes cases, d'aquells que fa caliu. En aquest cas optem per acompanyar-lo d'una bona trumfada o puré de patata. Si ens trobem fora de la temporada de bolets, pots utilitzar-ne de congelats, de pot o de secs. El plat no és complicat, però requereix temps a la cuina. Només hi has de posar ganes i il·lusió.
🍴 Recepta de tall rodó amb rovellons
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!