El Barrio és el guanyador de la primera Kings League de la història, però l'equip d'Adri Contreras no ha estat el gran vencedor. Qui ha acabat sent el gran campió d'aquest circ ha estat sense cap mena de dubte Gerard Piqué i la mateixa competició, que en només tres mesos han aconseguit captar tota l'atenció del públic més jove. El futur és seguidor de la Kings league, que a més ha conclòs la seva primera edició amb un final apoteòsic al Camp Nou.

Més que futbol al Camp Nou

Després de gairebé tres mesos de competició cada diumenge al Cupra Arena, el final ha arribat aquest 26 de març al gran estadi culer abans que comenci la remodelació i que canviï totalment la seva cara. Un total de 92.522 espectadors, aconseguint un ple absolut, han vibrat des de les grades en un final de festa inimaginable fa uns mesos.

Fins a tres partits s'han jugat aquesta tarda al Camp Nou, amb El Barrio sent millor que Aniquiladores a la final i ja havent deixat enrere Saiyans FC i Los Troncos a les semifinals. Però el futbol ha estat l'excusa per reunir gairebé 100.000 persones al Camp Nou en un xou que ha durant més de cinc hores i en els quals els grans protagonistes han estat els presidents i els organitzadors de la competició.

Gerard Piqué, Oriol Querol (CEO de Kosmos), Ibai Llanos, el Kun Agüero, TheGrefg, Gerard Romero, Perxitaa, Spursito, Adri Contreras, DjMaRiio, els germans Buyer, Juan Guarnizo i Espe han esdevingut els grans noms a seguir en aquesta jornada tan diferent des del feu culer, sempre amb el permís del futbol. I també s'ha volgut imitar la Superbowl, amb actuacions musicals de Tiago PZK, Lali Espósito i dels freestylers Bnet, Chuty, Skone i Gazir. Però és que ha estat un espectacle inimaginable en territori català, ja que ha aconseguit superar el rècord de seguidors en directe amb més de 2 milions de persones en el minut d'or. I també aconseguint un nou rècord Guinness de persones emmascarades.

Camp Nou Final Four Kings League / Foto: EFE - Marta Perez
El Camp Nou durant la Final Four de la Kings League / Foto: EFE - Marta Perez

La Kings League ha arribat per quedar-se

Però és que aquest "circ" que va denominar el president de la Lliga, Javier Tebas, i que des de la Kings League es van apropiar del terme, va ser l'inici d'aquesta revolució del nou esport que sembla que ha arribat per quedar-se. Normes diferents, més ritme, cartes especials i, en definitiva, el millor del futbol.

Aniquiladores celebrando un gol en la Kings League / Foto: Kings League
Aniquiladores celebrant un gol a la Kings League / Foto: Kings League

Ha estat una competició amb joves talents que no han tingut l'oportunitat de brillar al màxim nivell, però també amb la presència d'exestrelles i d'algun jugador en actiu que s'ha intentat amagar. I s'ha confirmat a través de les audiències de rècord que ha estat un xou dels bons i molt seguit a través de Twitch, TikTok i YouTube. Amb l'espectacle que va oferir Enigma 69, el Joker (Kun Agüero) i Ronaldinho Gaúcho, arribant a més de dos milions d'espectadors en el minut d'or de la fase regular, es confirma l'èxit.

Però és que també hi ha tot el suc que se li ha sabut treure a aquest nou producte. Gerard Piqué va jugar amb el cotxe Twingo, amb el rellotge Casio o amb les pancartes al més pur estil Joan Laporta. I els presidents dels clubs, que han estat streamers reconeguts i exfutbolistes de gran prestigi, també han donat molt joc. Un producte que ha anat creixent a mesura que avançaven les jornades fins aquesta gran final de més rècord.

Gerard Piqué, Ibai Llanos, Gerard Romero  durante un 'Chup Chup Kings League' / Foto: @KingsLeague
Gerard Piqué, Ibai Llanos i Gerard Romero durant un programa de la Kings League / Foto: @KingsLeague

Una prova d'assaig-errada que està funcionant i que segur que donarà molts més titulars. Ara tothom espera que aquest proper mes d'abril segueixi l'espectacle amb el mercat de fitxatges i que al maig encara segueixi augmentant molt més el hype amb el segon split de la Kings League i amb l'estrena de la Queens League.