La Kings League s'ha convertit en la gran novetat esportiva d'aquest 2023. Gerard Piqué tenia l'objectiu de crear una competició de futbol que fos un espectacle i que pogués captar l'atenció d'un públic juvenil que cada vegada li agrada més l'entreteniment. I ho ha aconseguit. El Camp Nou va ser designat com a escenari principal de la Final Four, i aquest diumenge acull els duels més decisius del torneig per conèixer el campió de la primera edició de la Kings League.

Però, més enllà de les finals de la Kings League, la jornada havia de comptar amb una sèrie d'actuacions per amenitzar la tarda als assistents que s'acostin al coliseu blaugrana. És per això que, des de l'organització del torneig, han decidit invitar als millors freestylers d'Espanya, concretament, a 4 dels MC's més premiats del país: ChutyGazirSkone Bnet. Cadascun d'ells, amb l'objectiu de representar un dels quatre equips que s'han classificat per a la Final Four.

🔴 SEGUEIX EN DIRECTE LA FINAL FOUR DE LA KINGS LEAGUE A ELNACIONAL.CAT

Batalla de galls entre Chuty, Gazir, Skone i Bnet

A primera hora de la tarda, el Camp Nou s'ha començat a omplir perquè els assistents poguessin gaudir d'un espectacle futbolístic. Just abans de disputar-se el primer partit de les semifinals, Bnet i Skone han protagonitzat una batalla de galls per començar a captar l'atenció d'un públic amb ganes de festa, que estava impacient per veure qui era el primer finalista, si els Troncos o els Aniquiladores.

Los presidentes de la Kings League en el Camp Nou / Foto: EFE - Marta Perez
Els presidents de la Kings League al Camp Nou / Foto: EFE - Marta Perez

L'objectiu era que cada freestyler representés i defensés a l'equip que se li havia assignat, utilitzant unes paraules clau per batre l'altre. Bnet anava amb els Troncos, equip presidit per Perxitaa, mentre que Skone era l'encarregat de lluitar, verbalment, a favor dels Aniquiladores, el club presidit per Juan Guarnizo. Més tard, un cop ja s'havia disputat la primera semifinal, ha estat el torn pels artistes Chuty (Saiyans) i Gazir (El Barrio), que han fet una nova batalla de galls per preparar la prèvia del segon partit de la tarda.

La Kings League envaeix el Camp Nou

Més enllà d'altres sorpreses, com l'arribada dels presidents dels equips en helicòpter, el Camp Nou ha pogut vibrar amb les actuacions d'aquests quatre freestylers espanyols, que han donat el tret de sortida als dos primers partits. Bnet, Skone, Chuty i Gazir han estat presents al Camp Nou aquesta tarda i ja formen part de la història de la Kings League.

Los presidentes de la Kins League llegan en helicóptero en el Camp Nou / Foto: EFE -Marta Perez
Els presidents dels equips de la Kings League arribant al Camp Nou en helicòpter / Foto: EFE -Marta Perez

Mica en mica, el Camp Nou s'anava omplint per gaudir d'una jornada diferent, després que Gerard Piqué aconseguís que la Final Four de la competició que es va inventar a principis d'any es pogués disputar a l'estadi on, fins fa pocs mesos, ell competia vestint la samarreta del Barça. Més de 92.000 persones han assistit al Camp Nou, després que el torneig anunciés el sold out de les entrades. A més dels artistes convidats, també han fet acte de presència altres presidents d'equips de la Kings League, que no es van poder classificar per a la Final Four.