Cada vegada que els presidents de la Kings League es reuneixen per parlar de la competició, de les polèmiques o de la vida és un gran entreteniment. Però moltes vegades les converses van molt més enllà del que inicialment s'esperaria. Gerard Piqué i Oriol Querol, els màxims responsables de la competició, són els que posen més seny, però moltes vegades s'agafen camins inesperats i molt difícils de controlar.

Les hostilitats arriben a la Kings League

En l'últim After Kings es van analitzar les possibilitats dels equips de classificar-se per al play-off del Camp Nou i també hi va haver el primer conflicte amb els futurs fitxatges. Alguns equips es despengen i alguns ja es pot dir que són els grans favorits. Ara arriba, per tant, el millor moment de la temporada, que serà el més decisiu.

I, en aquest sentit, ja amb la confiança creixent entre tots els presidents, van apareixent els primers retrets entre ells. Són cada vegada més propers i cada vegada estan passant més coses. I el moment de parlar d'aquestes hostilitats és durant els programes del Chup Chup i l'After Kings.

Perxitaa, perjudicat per la broma de Piqué amb Casio

Ara bé, hi han alguns xocs que es coneixen més tard de l'esperat i quan ningú s'ho espera. L'últim episodi que ha aflorat ha estat un referent a Casio. Ja fa gairebé dos mesos que Bizarrap i Shakira van publicar la sessió 53, en la qual qui rebia de veritat era Piqué. I en la cançó es parlava que s'havia canviat un rellotge Rolex per un Casio. I Piqué, molt intel·ligent, va saber donar-li la volta a la situació, va anunciar un acord amb la marca de rellotges i va portar un Casio durant un dels programes de la Kings League.

Però d'aquell fet ja ha passat bastant temps i Ibai Llanos ha volgut donar una exclusiva. L'streamer basc ha afirmat que la broma de Piqué amb el rellotge Casio va deixar Perxitaa sense un acord de patrocini per al seu equip. Presumiblement era una altra marca de rellotges que finalment no va firmar amb el president de Los Troncos. Així va anar la conversa:

- Ibai: "A Perxitaa se li va caure una altra cosa per culpa teva"
- Piqué: "Referent a allò de Casio?"
- Ibai: "Una marca que potser l'hauries de pagar"
- Piqué: "Una marca de rellotges?"
- Ibai: "Que ho expliqui Perxitaa... perquè potser li hauries de donar una indemnització"
- Piqué: "Et donaré els diners que vaig rebre de Casio. Te'ls passo. Tinc la foto de l'ingrés. L'ensenyo i te'l passo"

 

Ja veurem, doncs, si finalment Perxitaa reclama els diners a Gerard Piqué. No es va dir quin va ser l'import de l'ingrés, però per l'amabilitat de Piqué sembla que no va ser una xifra astronòmica.