Adri Contreras és el primer rei de la història de la Kings League. El Barrio s'ha imposat a Aniquiladores (3-0) en la final d'una històrica Final Four que ha estat capaç de reunir 92.522 persones a les graderies del Camp Nou, una fita apoteòsica per una competició que ha trencat totes les expectatives que s'havien generat quan va néixer. La gran final ha tingut de tot, però els homes de Contreras s'han imposat firmant un partit immillorable, que els ha portat a ser els primers campions de la història de la Kings League.

Adri Contreras es vesteix d'au fènix

El play-off de la Kings League ha arribat a la seva anhelada final plena de sorpreses. I és que els dos finalistes de la jornada han estat el setè classificat - Aniquiladores - contra el vuitè - El Barrio -; dos conjunts que han estat lluny de ser dels millors de la competició durant la fase regular. Però així és la Kings League, imprevisible i carregada de canvis de guió. Perquè el que garanteix el format ideat per Gerard Piqué és espectacle. I a la gran final no ha faltat des dels primers minuts, quan Adri Contreras ha renascut de les seves cendres i ha anotat, en el primer minut de partit, el seu primer penal president dels quatre que ha llançat al llarg de tota competició.

Amb el vent de cara, El Barrio ha estat el dominador del partit. I dos minuts més tard ha aprofitat aquesta dinàmica per doblar l'avantatge amb un gol de cap de Mantovani, exfutbolista del Leganés. A partir d'aquí, el partit ha baixat de revolucions i el 2-0 favorable a l'equip d'Adri Contreras ha arribat al descans reflectit en l'electrònic del feu barceloní. El conjunt del jove tiktoker tenia 20 minuts per asseure's al tron de la Kings League.

Aniquiladores, contra vent i marea

I la segona part no ha pogut començar millor per a ells. L'entrenador d'Aniquiladores ha utilitzat la carta president en el primer minut de la segona part, però 'Espe', la seva presidenta, no ha estat capaç de transformar la pena màxima, fallant el seu segon penal de la tarda. Amb aquest context, El Barrio tenia la final a les seves mans.

Però si sabem que a la Kings League sempre hi ha sorpreses, el gran partit dels homes d'Adri Contreras les ha impossibilitat. Els darrers 20 minuts de partit han corregut amb els 'blaus' tancats darrere i Fran Hernández, el líder d'Aniquiladores, intentant-ho de totes formes possibles: xuts llunyans, centrades, passades inversemblants... Tanmateix, això no ha estat suficient per remuntar i El Barrio, gràcies a un gol de Montovani en el darrer minut de partit, ha sentenciat el duel i s'ha convertit en el primer flamant campió de la història de la Kings League.