La Kings League no s'atura i continua acumulant èxits. Per a la disputa de la Final Four de la competició, al Camp Nou, no quedaven butaques buides, després que s'anunciés el sold out de les entrades. I Gerard Piqué i els presidents dels equips han trencat tots els esquemes per fer història i entrar dins el llibre dels rècord Guinness. Però, que han aconseguit exactament?

Just abans de disputar-se la segona semifinal, els organitzadors han animat al públic, i la Kings League ha batut el rècord de persones amb més màscares en un estadi de futbol, superant les xifres d'un partit a Filipines. Cada assistent tenia, a la seva butaca, una màscara amb el logotip de la competició i, els prop de 92.000 assistents, se l'han col·locat a la cara per tornar a fer esclatar el Camp Nou. 

La Kings League entra dins el llibre dels rècords Guinness

Ningú s'imaginava l'impacte que podia generar la Kings League, però és evident que ha superat totes les expectatives. Durant la fase regular, que es va disputar a un pavelló de la Zona Franca de Barcelona, els partits no podien comptar amb una àmplia afluència de públic, i el seguiment de la competició es va fer online, a través de les xarxes socials o de les retransmissions dels enfrontaments, cada diumenge a la tarda.

Però, per a la disputa de la Final Four, Gerard Piqué tenia encara una carta amagada per sorprendre tots els seus seguidors, i ha fet història. El Camp Nou es convertia en l'escenari de les semifinals i final del torneig i, s'ha omplert com a les grans ocasions, com si el Barça hagués de jugar un Clàssic o un partit decisiu de la Champions League. Prop de 92.000 assistents compraven la seva entrada per accedir al recinte blaugrana i presenciar la fase final de la Kings League. I, cadascú ha pogut tenir una màscara amb el logotip de la competició per batre el rècord de persones, lluint una màscara, dins un estadi de futbol.

 Superar el rècord de Filipines amb èxit

Però, qui tenia aquest rècord abans que el trenqués la Kings League al Camp Nou? Doncs, un partit de Filipines, de l'any 2015, en el qual era festa nacional. En aquella ocasió, van ser aproximadament 30.000 persones que es van posar una màscara dins un recinte esportiu, i feia vuit anys que ningú havia estat capaç de superar-ho. Ningú, fins que ha arribat la Kings League.

La competició creada per Gerard Piqué no només ha batut el rècord, sinó que ho ha fet de manera molt clara, gairebé triplicant la xifra que va assolir el partit de Filipines esmentat. Ha estat just abans de la disputa de la segona semifinal, entre els Saiyans i El Barrio, que el Camp Nou ha esclatat, amb tots els assistents emmascarats, donant suport a la Kings League.