Comença la lluita d'egos de veritat. És el que volia Gerard Piqué i finalment ho ha aconseguit. Javier Tebas, el president de la Lliga, ha sortit al pas de les últimes provocacions de l'exjugador del Barça i ha atacat la Kings League, la innovadora competició liderada per Piqué i amb la presència d'streamers i cares tan reconegudes com Ibai Llanos, TheGrefg, el Kun Agüero, Iker Casillas, DjMaRiiO o el periodista Gerard Romero, entre d'altres.

Javier Tebas i el circ de la Kings League

Ja fa uns dies, just quan començava a néixer la Kings League, Piqué es va voler definir com el Javier Tebas de la nova competició de futbol, però desmarcant-se de les idees polítiques i mofant-se d'ell. Ara, en la presentació de la segona edició del programa Global Players, el mateix Tebas ha sortit al pas de les burles i ha passat a l'atac.

Javier Tebas
Javier Tebas aplaudint / Foto: Europa Press

Tebas, lluny d'acovardir-se, s'ha inflat per atacar la Kings League de Piqué: "Això és com si compares que si Pasalabra pot ser competidor de la Lliga. L'únic que sembla és que es juga amb una pilota i que cal fer gols". Però el dur atac del dirigent del futbol espanyol ha anat més enllà i ha considerat que la Kings League "és un circ".

Diferenciant la gratuïtat de Twitch i el pagament pels partits de la Lliga, Tebas també ha emplaçat tothom a recordar-li si encara es comparen les dues competicions d'aquí mig any: "Ja veurem quant en parlem de la Kings League".

Gerard Pique
Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu / Foto: Europa Press

I Tebas també ha volgut enviar un altre missatge: "Recordo quan Ibai i Piqué van comprar els partits del PSG perquè Messi se'n va anar. Dos partits van retransmetre. I va semblar quan ho havien comprat que allò havia estat la revolució". I ha acabat amb una altra perla: "Com a circ m'agrada, però no és comparable amb la indústria del futbol".

Més rècords a la Kings League

Recordem que aquesta segona jornada de la Kings League, amb un emmascarat que s'ha sabut que és Nano Mesa, ex del Cadis però sense equip des de fa uns mesos, ha aconseguit un rècord d'audiència inimaginable, amb una mitjana de 558.000 espectadors i un minut d'or de gairebé un milió de persones seguint un dels partits.

I, precisament, també ha estat el primer cap de setmana que han competit al mateix temps una tarda i nit de diumenge els partits de la Kings League de Piqué i la Lliga de Tebas. Veurem quina evolució té la nova competició de Piqué i si arriba a competir de veritat amb la Lliga.