Juan Guarnizo tindrà el privilegi de poder dir que ha estat el primer president classificat per a la primera final de la història de la Kings League. Els Aniquiladores s'han imposat a Los Troncos en un partit que ha tingut l'emoció com a denominador comú. I és que el partit s'ha resolt als penals shooutout, després de viure 40 minuts igualats, que han acabat amb empat a 2-2, amb remuntada inclosa de l'equip de Perxita, que al descans estava dos gols per sota del marcador. Finalment, però, els penals han tornat a somriure l'streamer colombià per tercera vegada consecutiva i el seu equipo lluitarà per el tron de la Kings League en la gran final.

El penal president denega el gol

En joc hi havia una plaça per a la gran final. Els nervis afloraven tots els 14 futbolistes que trepitjaven un Camp Nou que s'havia vestit de gala amb més de 91.000 espectadors a les seves graderies. El context, beneficiava Los Troncos, que tenien a les seves files futbolistes de la talla de Joan Verdú i Carles Planes, que ja sabien el que és jugar amb un feu blaugrana ple de gom a gom. I tot això s'ha notat en els primers minuts de partit, que han estat dominats per l'equip de Perxita.

Per aquest motiu, l'entrenador d'Aniquiladores ha utilitzat un dels factors atzarosos que proporciona la competició de Gerard Piqué: la del penal president. Així doncs, al voltant del minut cinc, 'Espe', la presidenta d'Aniquiladores, en substitució de Juan Guarnizo, que li va cedir a la jove streamer el privilegi de llançar el penal - ja que és una especialista de la matèria - ha saltat al terreny de joc amb l'objectiu de dibuixar el primer gol de la Final Four. Però el destí li ha negat el gol a Aniquiladores, puix que el xut de la presidenta ha fet tremolar el travesser i ha sortit fora de la porteria després de tocar la línia de gol. De fet, el VAR ha hagut de revisar si la pilota havia entrat sencera o no, però la imatge ha esclarit que no era gol.

Amb el penal fallat i la moral en ascens, ha arribat l'ofensiva de l'equip de Perxita. I és que minuts més tard, l'entrenador de Los Troncos ha replicat la decisió del seu rival activant la carta de president. La resposta de Perxita, calcada a la d''Espe': pilota al pal, aquest cop tocant la fusta dreta de la porteria rival. I el 0-0 imperant en el marcador. Després de tot això, ha arribat el minut 18 amb la carta de la lliga, que ha tret un 6vs6. Amb un jugador menys a cada equip, han aparegut més espais i Aniquiladores els ha sabut aprofitar per anotar dos gols quasi consecutius, obra de Giles i Bernat

La resposta de Los Troncos, comandada per Edgar Álvaro

A la represa, després d'una emotiva xarrada de l'entrenador de Los Troncos, els futbolistes de Perxita han saltat al terreny de joc amb la voluntat d'elevar la intensitat del matx per igual el duel. Dit i fet, la voluntat del tècnic s'ha fet realitat i la resposta dels seus jugadors ha estat impressionant. Liderats per Edgar Álvaro, el màxim golejador de la competició, l'equip de Joan Verdu ha igualat el duel amb dos mossegades, una de Dorkis Pérez i una del ja mencionat Edgar Álvaro.

Els penals impulsen els Aniquiladores a la gran final

Finalment, el matx ha acabat igualat i tot s'ha acabat decidint als penals shooutout. En aquesta instància, els Aniquiladores venien de guanyar tres tandes a la fase regular, amb un porter que havia estat absolutament clau, mentre que Los Troncos només n'havien guanyat una. Finalment, Aniquiladores ha donat continuïtat al seu idil·li amb els penals i s'han classificat per a la gran final de la Kings League, derrotant Los Troncos en la mort sobtada.