La Kings League va de cop de puny en cop de puny sobre la taula i Gerard Piqué ha decidit que aquest divendres en tocava un altre. L'avinguda Diagonal de Barcelona ha despertat amb una pancarta gegant de la competició de futbol 7 com a prèvia de l'emplaçament de la lliga al Camp Nou.

De moment, el Saiyans FC de TheGrefg i l'Ultimate Móstoles de DjMariio són els únics dos equips que tenen assegurada la seva presència a la final four que se celebrarà al feu blaugrana el pròxim 26 de març, però ja són més de 60.000 les entrades que s'han venut per veure els ídols de Twitch de cada cop més espectadors sobre la gespa d'un dels estadis més històrics del món.

Ibai Llanos celebracion gol Porcinos FC / Foto: Kings League
Ibai Llanos, celebrant el seu gol de penal amb Porcinos FC / Foto: Kings League

🏟️ Final four de la Kings League al Camp Nou: quan serà, entrades i tot el que has de saber

El dard a Javier Tebas: "Que omplim el Camp Nou els fa molta por"

Concretament, la Kings League ha superat els dos milions de viewers en directe en pics com els que es van produir amb la revelació de la identitat del Joker o, sobretot, amb el debut de figures com Ronaldinho. Acabava de néixer la competició, que Javier Tebas la catalogava de "circ", però per mitjà de números d'audiència, Piqué ha respost a les paraules del president de la Lliga Santander.

No obstant això, aquest cop el seu dard ha estat per mitjà d'un missatge en una lona que poc té d'indirecta. Amb la pràctica certesa a la mà que el Camp Nou s'omplirà el pròxim 26 de març, l'excentral del Barça s'ha adreçat a Tebas amb la frase "que omplim el Camp Nou els fa molta por".

Pancarta Kings League Gerard Piqué Diagonal / Foto: Kings League
Pancarta de la Kings League que Gerard Piqué ha desplegat a l'avinguda Diagonal de Barcelona / Foto: Kings League

👀 Festival de retrets a la Kings League: el pitjor malson d'Iker Casillas al Camp Nou

Al 'Chup Chup Kings' d'aquest divendres, més detalls

A 16 dies de l'arribada de la lliga creada per Gerard Piqué al Camp Nou, al 'Chup Chup Kings' d'aquest divendres al vespre serà un programa especial en què es revelaran, tant els artistes que participaran en l'espectacle, com altres detalls relatius a la presentació de la Kings League al món.

Així doncs, es restarà a l'espera d'una nova resposta de Javier Tebas que, no fa tant, així definia la Kings League: "És com si ens diuen que 'Pasapalabra' serà competència de LaLiga. L'únic que s'assembla és que es juga amb una pilota i que cal fer gols", va arribar a afirmar en una entrevista en ser preguntat per la Kings League. Ara, Piqué aposta per una jugada promocional semblant a la que va dur a terme Joan Laporta amb la seva famosa lona als voltants del Bernabéu.