El Barrio jugarà la final de la Kings League després de guanyar Saiyans FC en un partit boig al Camp Nou (4-3). Final de la primera part espectacular i final del partit encara més imprevisible. I l'equip d'Adri Contreras, que ha deixat TheGrefg ensorrat, s'enfrontarà en el partit pel títol contra Aniquiladores FC de Juan Guarnizo.

Bogeria amb el 2vs2

Un partit de la Kings League és espectacular des del primer minut i fins al final. Però per començar no ha estat la cursa des del mig del camp el millor del duel, sinó que en el primer minut El Barrio ha demanat el penal del president i Adri Contreras ha continuat amb la maledicció al Camp Nou. El tiktoker ha fallat la seva tercera pena màxima com a president, que ha estat el setè fallat de l'equip del poble en 9 oportunitats, sent el pitjor equip de la Kings League en aquesta matèria.

Però és que el porter de Saiyans Marc Briones ha fet una aturada descomunal en el penal i també ha estat el millor futbolista del primer temps. En els primers 10 minuts ha fet fins a 4 grans aturades a xuts de Cristian Ubon, la gran estrella d'El Barrio. Precisament, l'equip de Contreras ha estat més agressiu i ha tingut més ocasions que l'equip de TheGrefg, però el marcador no s'ha mogut. En els últims dos minuts del primer temps ha sortit un 2vs2 al dau de la lliga, el que ha suposat una revolució: Ubon i Pablo Beguer han marcat per par d'El Barrio, i Roger Carbó per partida doble ha marcat per part de Saiyans (2-2).

El Barrio és més efectiu que TheGrefg

I aquest final de primera part absolutament boig ha seguit al segon temps però amb els set futbolistes per equip. El Barrio ha seguit sent més ofensiu i creient que podia guanyar uns Saiyans que es creien molt favorits. I al minut 26, croqueta de Jacobo i golàs d'Ubon (3-2), que gairebé certifica la bota d'or de la Kings Legue. Però és que al minut 29 hi ha hagut un pal de Jordi Ros que hauria pogut ser la sentència d'El Barrio.

I aquesta no sentència d'El Barrio ha penalitzat el club del poble i han vist com TheGrefg no ha fallat el penal dels Saiyans al minut 38 per tornar a empatar el partit (3-3). Però ja al minut 40, i just després de demanar arma secreta, Pau ZZ ha tornat a avançar El Barrio (4-3). L'equip d'Adri Contreras no ha pogut sentenciar amb un penal shootout que Beguer ha fallat ja dins l'últim minut. Però El Barrio s'ha acabat imposant i s'ha convertit en el segon finalista de la Kings League.