Opinió

El restaurant de carretera en aquest petit poble del Pirineu on tastaràs el millor esmorzar de forquilla

El restaurant de carretera en aquest petit poble del Pirineu on tastaràs el millor esmorzar de forquilla

Víctor Antich

Dimecres, 21 de febrer de 2024 - 05:30

Els mercats del Pirineu són sinònim de qualitat i proximitat

Els mercats del Pirineu són sinònim de qualitat i proximitat

La poesia particular de cadascun dels mercats ambulants del nord del país

Albert Villaró / Montse Ferrer

Dimarts, 20 de febrer de 2024 - 05:30

La paella pel mànec o pel cul

La paella pel mànec o pel cul

Has de procurar fer servir les xarxes i no que et facin servir a tu, blindar-te contra els comentaris feridors

Ada Parellada

Diumenge, 18 de febrer de 2024 - 05:30

El restaurant que és història viva del Barça celebra 50 anys captivant club i afició

El restaurant que és història viva del Barça celebra 50 anys captivant club i afició

Víctor Antich

Dijous, 15 de febrer de 2024 - 05:30

La bodega llegendària que desferma el país sencer amb els seus esmorzars de forquilla

La bodega llegendària que desferma el país sencer amb els seus esmorzars de forquilla

Víctor Antich

Dissabte, 10 de febrer de 2024 - 05:30

El bar de Sant Antoni que et farà plorar d'alegria amb els seus esmorzars de forquilla

El bar de Sant Antoni que et farà plorar d'alegria amb els seus esmorzars de forquilla

Víctor Antich

Dimecres, 7 de febrer de 2024 - 05:30

Dijous Gras: el palíndrom gastronòmic per protegir la cultura catalana

Dijous Gras: el palíndrom gastronòmic per protegir la cultura catalana

Si no mantenim la nostra essència, perdrem la nostra diferència

Ada Parellada

Diumenge, 4 de febrer de 2024 - 05:30

El bar de carretera perdut al mig del Bages amb uns esmorzars de forquilla memorables

El bar de carretera perdut al mig del Bages amb uns esmorzars de forquilla memorables

Víctor Antich

Dissabte, 3 de febrer de 2024 - 05:30

El conegut restaurant de Solsona que està revolucionant la comarca sencera

El conegut restaurant de Solsona que està revolucionant la comarca sencera

Víctor Antich

Dimecres, 31 de gener de 2024 - 05:30

L’aire dels bunyols: val la pena pagar per intangibles als restaurants?

L’aire dels bunyols: val la pena pagar per intangibles als restaurants?

Rosa Molinero Trias

Dimecres, 31 de gener de 2024 - 05:30

Descobreix el millor restaurant al cor de l'Eixample de Barcelona del qual tothom parla

Descobreix el millor restaurant al cor de l'Eixample de Barcelona del qual tothom parla

Víctor Antich

Dissabte, 27 de gener de 2024 - 05:30

Catalanofòbia de la intel·ligència artificial: un insult als catalans i a la gastronomia mundial

Catalanofòbia de la intel·ligència artificial: un insult als catalans i a la gastronomia mundial

Jordi Tubella

Dimecres, 24 de gener de 2024 - 12:16

Viandes, calderades i escudelles: les calories de l’hivern perquè ens agrada menjar (i de franc)

Viandes, calderades i escudelles: les calories de l’hivern perquè ens agrada menjar (i de franc)

Albert Villaró / Montse Ferrer

Dimecres, 24 de gener de 2024 - 05:30

El restaurant més exclusiu de Barcelona per creuar el món amb uns plats acollonants

El restaurant més exclusiu de Barcelona per creuar el món amb uns plats acollonants

Víctor Antich

Dimecres, 24 de gener de 2024 - 05:30

La tradició catalana, sentenciada a mort per l'augment de franquícies a Barcelona

La tradició catalana, sentenciada a mort per l'augment de franquícies a Barcelona

Un model de negoci que ofega la tradició

Oriol Foix

Dilluns, 22 de gener de 2024 - 05:30

Defensar amb orgull la matraca patrimonial dels calçots amb pitet i sense guants

Defensar amb orgull la matraca patrimonial dels calçots amb pitet i sense guants

Els calçots creen comunitat, són sostenibles i, no menys important, ens fan únics

Ada Parellada

Diumenge, 21 de gener de 2024 - 05:30

pastilla video
La tempesta del camp

La tempesta del camp

La defensa de la nostra agricultura, ramaderia i pesca és vital per a tots

Bea Talegón

Dissabte, 20 de gener de 2024 - 05:30

La tradicional bodega de Gràcia que celebra seixanta-cinc anys i continua en plena forma

La tradicional bodega de Gràcia que celebra seixanta-cinc anys i continua en plena forma

Víctor Antich

Dissabte, 20 de gener de 2024 - 05:30

La cara oculta de 'Joc de Cartes': l'autèntica gastronomia de Lleida que no surt al programa

La cara oculta de 'Joc de Cartes': l'autèntica gastronomia de Lleida que no surt al programa

Restaurants boníssims que no coneixies

Oriol Foix

Dijous, 18 de gener de 2024 - 11:53

La taverna més canalla de Barcelona és a l’Antiga Esquerra de l’Eixample: llamps i trons!

La taverna més canalla de Barcelona és a l’Antiga Esquerra de l’Eixample: llamps i trons!

Víctor Antich

Dimecres, 17 de gener de 2024 - 05:30

El restaurant del Poble-sec guardonat recentment que inicia una revolta gastronòmica

El restaurant del Poble-sec guardonat recentment que inicia una revolta gastronòmica

Víctor Antich

Dissabte, 13 de gener de 2024 - 05:30

Deixar la ciutat per la muntanya i obrir un forn de pa és una revolució

Deixar la ciutat per la muntanya i obrir un forn de pa és una revolució

Mentre hi ha pa hi ha esperança, i no tot està perdut

Albert Villaró / Montse Ferrer

Dijous, 11 de gener de 2024 - 05:30

El millor esmorzar de forquilla s’ajunta amb un menú de migdia pletòric a la Barcelona més autèntica

El millor esmorzar de forquilla s’ajunta amb un menú de migdia pletòric a la Barcelona més autèntica

Víctor Antich

Dijous, 11 de gener de 2024 - 05:30

El significat més especial de tornar a casa per Nadal

El significat més especial de tornar a casa per Nadal

Si no hi ha àpat, la festa queda coixa, perquè el menjar no només és l'excusa de retrobada

Ada Parellada

Diumenge, 7 de gener de 2024 - 05:30

El restaurant de Ponts, camí de l’Alt Urgell i Andorra, on fer parada i fonda

El restaurant de Ponts, camí de l’Alt Urgell i Andorra, on fer parada i fonda

Víctor Antich

Dissabte, 6 de gener de 2024 - 05:30

Espanya fa el ridícul a Austràlia, una altra vegada

Espanya fa el ridícul a Austràlia, una altra vegada

L'Estat espanyol reivindica reiteradament la seva condició geopolítica de país de pandereta

Joan Carbó Solé

Dimecres, 3 de gener de 2024 - 05:30

Els efectes secundaris de la píndola d'or

Els efectes secundaris de la píndola d'or

Una lliçó de vida que hem d'aprendre de referents com Itziar Castro

Ada Parellada

Diumenge, 31 de desembre de 2023 - 05:30

Les publicacions gastronòmiques que et faran la boca aigua i que pots regalar per Reis

Les publicacions gastronòmiques que et faran la boca aigua i que pots regalar per Reis

Els millors llibres, calendaris i revistes catalanes per regalar per Reis

Víctor Antich

Dissabte, 30 de desembre de 2023 - 05:30

El petit restaurant de Puigcerdà que està revolucionant la Cerdanya sencera

El petit restaurant de Puigcerdà que està revolucionant la Cerdanya sencera

Víctor Antich

Dissabte, 30 de desembre de 2023 - 05:30

Carnisseria Joan-Isabel: història d'una família, història d'un mercat

Carnisseria Joan-Isabel: història d'una família, història d'un mercat

L'essència de la tradició que es respira en un mercat de barri

Martí Sales

Dijous, 28 de desembre de 2023 - 05:30

Els monstres del calendari d'advent dels restauradors: uns derrotats victoriosos

Els monstres del calendari d'advent dels restauradors: uns derrotats victoriosos

D'àpat a àpat i tiro perquè em toca menjar

Ada Parellada

Diumenge, 24 de desembre de 2023 - 05:30

La millor manera d’acabar l’any a Barcelona: 'pescaíto frito', cervesa i xerinola

La millor manera d’acabar l’any a Barcelona: 'pescaíto frito', cervesa i xerinola

Víctor Antich

Dissabte, 23 de desembre de 2023 - 05:30

La presentació del catàleg de vins més esperat amb portada de Joan Miró

La presentació del catàleg de vins més esperat amb portada de Joan Miró

Víctor Antich

Dimecres, 20 de desembre de 2023 - 05:30

Com escriure la carta d'un restaurant: tot el que s'ha de tenir en compte

Com escriure la carta d'un restaurant: tot el que s'ha de tenir en compte

Elaborar-la és la presentació del tarannà de l'establiment

Ada Parellada

Diumenge, 17 de desembre de 2023 - 05:30

Ànec farcit amb salsafins i els llibres que vindran

Ànec farcit amb salsafins i els llibres que vindran

L’experiència de portar la cuina d’una residència d’escriptors

Martí Sales

Dissabte, 16 de desembre de 2023 - 05:30

Esmorzars gloriosos i el menú de migdia més atractiu de Barcelona: oda a la cuina de barri

Esmorzars gloriosos i el menú de migdia més atractiu de Barcelona: oda a la cuina de barri

Víctor Antich

Dissabte, 16 de desembre de 2023 - 05:30

La bodega de Barcelona que celebra vuitanta anys oferint els millors esmorzars de forquilla

La bodega de Barcelona que celebra vuitanta anys oferint els millors esmorzars de forquilla

Víctor Antich

Dimecres, 13 de desembre de 2023 - 05:30

La Sra. Simó i una alumna PISA

La Sra. Simó i una alumna PISA

Les Tietes

Dimarts, 12 de desembre de 2023 - 05:30

L'esgotadora tradició d'escollir l'amfitrió que cuini els galets de Nadal

L'esgotadora tradició d'escollir l'amfitrió que cuini els galets de Nadal

Cada vegada costa més reunir-nos per Nadal de la manera com ho fèiem abans

Ada Parellada

Diumenge, 10 de desembre de 2023 - 05:30

Descobreix el restaurant al cor del Born amb la millor cuina de mar

Descobreix el restaurant al cor del Born amb la millor cuina de mar

Víctor Antich

Dissabte, 9 de desembre de 2023 - 05:30