El franctirador que volia atemptar contra Pedro Sánchez havia treballat al CTTI de la Generalitat com a vigilant de seguretat, segons ha avançat Rac1. Ara s’investiga si Manuel Murillo hauria passat informació de l’1-O a la Guàrdia Civil mentre hi treballava.

El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, el CTTI va estar al punt de mira durant les dates prèvies al referèndum pel paper que podria tenir en la preparació telemàtica de la consulta, ja que és per on passen tots els sistemes informàtics de la Generalitat. 

Es té constància que el veí de Terrassa que va intentar atemptar contra Pedro Sànchez va treballar al centre fins el 21 de desembre. Fonts del CTTI han confirmat que Murillo va fer captures d’imatges de les càmeres de videovigilància i que posteriorment va fer arribar a diverses persones vinculades amb Guàrdia Civil.

La policia ha traslladat al jutjat de Terrassa aquesta nova branca del cas Murillo per saber si hi els fets que han descobert són constitutius d’algun delicte.