• Collboni
  • Reus estelada
  • T-mobilitat
  • Temps Catalunya
  • Preu llum avui
  • Santos Cerdán presó
  • Dirigent PSOE Andalusia
  • Caos a Gaza
  • Spotify Camp Nou
  • Fonemes catalans
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Farina

turbot tagliatta cloisses veloute rovello pas000
Turbot amb tagliatta i cloïsses a la velouté de rovelló Albert Vilas
tonyina lestil sardenya pas000
Tonyina a l'estil de Sardenya Albert Vilas
sonso fregit pas000
Sonso fregit Albert Vilas
espardenya descalivada tonyina pas000
Espardenya d'escalivada i tonyina Albert Vilas
seitons fregits pas000
Seitons fregits Albert Vilas
raves potes calamar pas000
Raves (potes de calamar) Albert Vilas
peix fregit pas000
Peix fregit Albert Vilas
lo peix del caldo pas000
Lo peix del caldo Albert Vilas
lluc llauna pas000
Lluç a la llauna Albert Vilas
filet turbot cous cous veloute peix pas000
Filet de turbot amb cous-cous i velouté de peix Albert Vilas
tortell reis pas000
Tortell de reis Albert Vilas
llengueta fregida pas000
Llengüeta fregida Albert Vilas
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència