Llums grogues a les fonts prohibides, llums grogues de Nadal prohibides, cartells amb referències als presos polítics prohibits, parlar de com està el pati a les criatures prohibit, parlar de president prohibit, parlar de govern a l’exili prohibit, consellers empresonats prohibit, manifestacions d’avis prohibides, l’anunci del referèndum prohibit...  Així que hem decidit que és millor que ens ho agafem amb humor abans no ho acabin prohibint (si és que no és massa tard) i us presentem una llista de regals de color groc.

Com seria un món de color groc? Això és el que es planteja aquest llibre infantil. Segurament no seria legal, però sembla molt divertit. Benvinguts al món groc!

mon groc

El diari groc de la Carlota és un llibre sobre les drogues imprescindible per a tots els joves de casa.

diari groc carlota

El món groc: Si creus en els somnis, es faran realitat, Albert Espinosa no es referia a la república, així que de moment encara no està censurat. 

groc espinosa

Venen dies intensos, així que si sou amants de les cafeteres de càpsules, no us anirà malament estar desperts amb una bona tassa de cafè.

cafetera groga

Amb la que està caient, aquest paraigua groc amb mànec de fusta és imprescindible.

paraigues groc

I com que a vegades plou sobre mullat, què hi ha millor que unes botes d’aigua?

hunter amarillas

Sí, per als nostres gossets també hi ha protecció!

perro chaleco

Hem d’estar ben preparats per a la baixada de temperatures i evitar mals de coll, per això un mocador groc mai sobra.

mocador groc

Com podeu veure a l'article sobre maletes de mà per portar a l’avió, ens encanten les maletes amb animalets per a nens petits, així que no podem deixar passar aquesta ocasió per tornar a ensenyar-vos el que hagués estat la nostra joguina preferida de petits.

maleta abella

I per als que sabeu que si us pugeu sobre la maleta abella, perilla la vida del tendre insecte, l’American Tourister és molt bona alternativa.

maleta grande amarilla

Ningú ha dit que la caixa de resistència no pugui ser ‘cuqui’, així que la proposta és aquesta entranyable guardiola porquet, preparat per guardar totes les monedes que anem deixant per casa.

guardiola

Els carrers seran sempre nostres, però per si es posa lleig, potser podem anar comprant tipis amb gust, que entre manifestació i manifestació, poden utilitzar els més petits a casa.

tipi groc

I per comptar-nos, què millor que els gomets grocs? Compleix els requisits de gimcana habitual i a més, en castellà com es diu gomet?

gomets grocs

De fons sempre pot sonar “Amarillo”, la cançó on Shakira canta en català. No us preocupeu, de moment encara la podem escoltar a la ràdio.

shakira el dorado    instagram

I que tinguem sort...

gato suerte