Les aerolínies low cost ens permeten aprofitar cada pont o cap de setmana llarg per fer petites escapades, però moltes vegades no podem portar maletes grans i hem de reduir el nostre equipatge per poder pujar-lo a cabina. És per això que t'oferim una petita selecció de maletes de mà i amb tot l'estil al millor preu.

Maletes de mà perfectes per a viatges de negocis

Aquesta maleta Samsonite - S'cure Spinner ofereix totes les comoditats i la seguretat que requereix qualsevol viatge de negocis amb un estil elegant i discret. La trobem en set colors.

maleta avion samsonite

Aquesta maleta Hauptstadtkoffer (efectivament, un nom impronunciable) és rígida i està disponible en tres mides. Com a curiositat, té un compartiment per a camises.

maleta viatge rigida

El conjunt Cabin Max Copenhagen ofereix maleta i bossa de cabina a un preu molt competitiu. És una opció perfecta per als que no deixen de treballar ni a l'avió i volen portar l'ordinador, els documents i l'agenda a mà sense haver de desmuntar tota la maleta.

maleta cabin max

Les maletes de Marc Venturi uneixen disseny italià amb practicitat. En aquest cas en trobem una d'ideal per transportar el portàtil i protegir-lo de cops o sotracs, tant a l'avió com al taxi.

maleta gianmarco

Quan l'important és l'estil

Aquesta American Tourister Air Force 1 d'alta qualitat i resistència té un tancament d'alta seguretat i es ven en tres colors: rosa, blau i verd.

maleta american tourister

La firmes de moda també aposten per les maletes per a viatgers d'aerolínia low cost, una bona opció és aquesta maleta de Victorio & Lucchino. Elegant, atrevida però discreta. Un bon regal.

maleta vl

Per als joves de casa

La maleta de Harry Potter és perfecta per als amants d'aquests llibres. Sempre s'ha d'estar preparat per rebre la carta!

maleta harry potter

Aquesta maleta Eastpak és lleugera i duradora. A més, repel·leix l'aigua, un tot terreny de l'equipatge.

maleta eastpak

La Guerra de les Galàxies mai passa de moda. Si vols centrar totes les mirades en la teva maleta no dubtis a aconseguir aquesta joia disponible en dues mides. Que la força t'acompanyi!

maleta starwars

La maleta amb carregador de mòbil. Ideal per als adolescents que no poden viure sense ell!

maleta semblant

Maletes de viatge per a nens

La nostra preferida! La maleta Skoot és ideal per al primer viatge amb avió de qualsevol nen, perquè s'acostumi a cuidar la seva maleta el millor és que li agradi i aquesta és una opció perfecta i molt divertida!

maleta vespa

Les maletes infantils amb forma d'animal com aquesta són adorables, imagina't el teu fill, nét o nebot portant aquesta maleta per l'aeroport. A més, podrà pujar a l'avió sense separar-se ni un moment de les seves joguines i peluixos.

maleta vaca

Pots consultar moltes més maletes de viatge aquí