La mare de Marcel Vivet, l'activista independentista condemnat a 5 anys de presó, ha intervingut aquest matí a una tertúlia de Ràdio Badalona per dir-li tot el que pensava a Jordi Subirana, regidor del PSC-Units per Avançar a Badalona. Anna Regalón ha explotat en sentir a Subirana parlar del seu fill i ha trucat al programa: "S'hauria de netejar la boca amb sabó per parlar del meu fill", ha dit, dirigint-se directament al polític. 

 

 

Regalón ha criticat que Subirana, no s'hagués preparat gens la seva participació en el programa. Segons ella, el regidor hauria parlat de Vivet sense saber que li havia passat exactament, "no s'ha llegit la sentència" i ha apuntat que ni tan sols sap com s'ha posicionat exactament el PSC respecte al seu cas: "No sap el que passa al seu propi partit". La mare de Marcel Vivet ha lamentat que Subirana, regidor al mateix ajuntament on havia treballat el seu fill, i el PSC ni tan sols hagin actuat "hipòcritament" i no s'hagin dirigit al condemnat per expressar-li que lamentaven la situació per la qual havia de passar. 

Sense confiança en els Mossos 

"Hem de creure en la justícia? Hem de donar credibilitat als Mossos?", ha continuat Regalón davant el silenci sepulcral de Suriana, que abans havia estat regidor per Unió a Badalona. Segons ella, la primera ha perdut tota la credibilitat perquè és una justícia que "no condemna els violadors, que no condemna a La Manada".  Respecte als mossos, la mare de Vivet ha assegurat que el mateix dia en què es va detenir el seu fill, ja el donaven per culpable, quan encara no l'havien jutjat".

La intervenció de Regalón ha estat molt aplaudida a les xarxes. Usuaris de Twitter han reconegut a la mare de Vivet la seva capacitat de dir-li tot el que pensava a algú que havia menyspreat el seu fill sense deixar de banda l'educació.

Manifestacions de suport 

Ahir a la tarda es van produir concentracions en contra de la sentència condemnatòria a Vivet arreu de Catalunya.  A la de Barcelona, celebrada a la plaça Sant Jaume, el mateix Vivet hi va intervenir davant d'un miler de persones. Allà va cridar a repetir "un i mil aeroports", "un i mil talls de la Jonquera", "una i mil Urquinaones", fent referència a algunes de les mobilitzacions més històriques del procés. A la concentració també hi van participar l'ANC i Òmnium. Jordi Cuixart va voler enviar un missatge de suport a Vivet des de Lledoners. 

Al matí, Alerta Solidària va anunciar que els Mossos d'Esquadra havien iniciat una investigació paral·lela a la seva que acusa un altre jove, l'Adrià, dels mateixos fets. Segons va explicar l'advocat d'Alerta, Xavier Monge, tots dos casos són pràcticament idèntics. Per això, denuncien un cas intencionat de "duplicitat" i pràctica "corrupta" en les investigacions i demanen la revocació de la sentència contra Vivet i l'absolució de l'Adrià.