L'exdirigent de Ciutadans Francisco de la Torre ha oficialitzat aquest dijous la seva renúncia a l'acta de diputat del Congrés dels Diputats, després que el passat 25 de juliol comuniqués que abandonava la direcció del partit, trencava el carnet de la formació i que deixaria l'escó per les seves discrepàncies amb la direcció que havia pres el partit d'Albert Rivera.

En un missatge en el seu compte Twitter, De la Torre ha informat que va presentar aquest dijous la seva renúncia a l'escó, una decisió que ja havia avançat el passat 25 de juliol. "Ha estat un honor representar els espanyols en el Congrés", ha escrit l'exdirigent de la formació taronja, qui al juliol va abandonar el seu posat en el Comitè Executiu Nacional del partit per raons "personals, organitzatives i polítiques" i per considerar que l'àrea econòmica de Ciutadans estava "desmantellada".

La dimissió de De la Torre es va sumar llavors a les del responsable d'Economia Toni Roldán i de l'eurodiputat Javier Nart, que aquesta setmana també va abandonar el partit. Després de les primeres dimissions, Rivera va ampliar l'executiva de la formació a finals de juliol per reforçar el seu control del partit, envoltant-se d'afins, després de les crítiques internes que han motivat també la sortida d'alguns dels seus fundadors, com Francesc de Carreras i Xavier Pericay.