Un altre diputat de Ciutadans i responsable de fiscalitat al comitè executiu de la formació, Francisco de la Torre, sospesa abandonar el partit fruit de la seva discrepància amb l’estratègia d’Albert Rivera d’assolir acords amb la dreta. La dimissió, en cas que es produís, se sumaria a les baixes de Toni Roldán, Javier Nart i Xavier Pericay i posaria més cullerada a la crisi del partit. 

De la Torre ho ha apuntat a Twitter aquest dilluns coincidint amb un comitè executiu de Ciutadans on la cúpula del partit d’Albert Rivera ha acordat engegar el procés per a l’ampliació de la direcció de Ciutadans després de la sortida de diversos membres crítics. El mateix Francisco de la Torre ha escrit al seu mur de Twitter que està “reflexionant” sobre el seu futur i la "seva participació en el projecte”. “En aquest moment encara no he pres cap decisió”, conclou.

El secretari general de Cs, José Manuel Villegas, no li ha presentat la dimissió, sinó que únicament li ha comunicat que estava “en un període de reflexió”. 

De la Torre, que es va integrar al partit com a número dos de la formació a la llista per Madrid a les eleccions del 2015, forma part del sector crític que retreu al líder de Ciutadans la seva deriva cap a la dreta i la negativa a assolir acords amb el PSOE o una possible abstenció per facilitar la investidura de Pedro Sánchez. 

La seva sortida se sumaria a la d’altres membres destacats de Ciutadans, com l’exportaveu econòmic del partit, Toni Roldán; un dels fundadors de la formació taronja, Xavier Pericay, i l’eurodiputat Javier Nart. No ha abandonat un altre membre del sector crític, Luis Garicano, que es queda a la formació per provar de redreçar el rumb de la formació des de dins.