• Jordi Pujol​
  • ANC​
  • Xavier Trias - Ada Colau​
  • Nevades Catalunya​
  • Quiniela Goya 2023​​​​
  • Dijous Gras​
  • Actuacions Premis Goya​
  • Festes Santa Eulàlia 2023​
  • Carnestoltes Barcelona​​​​
  • Premis Goya 2023​​​​​
  • Oscars 2023​​​
  • Eleccions municipals 2023​​​​
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Peix i marisc

Lo peix del caldo Albert Vilas
Lluç a la llauna Albert Vilas
Llom de lluç sobre cous-cous amb reducció de tomàquet i malvasia de Sitges Albert Vilas
Llom de corball gratinat amb allioli de nyàmeres Albert Vilas
Llenguado farcit amb salsa de gambes i brots de pèsol negre Albert Vilas
Lluç amb salsa de nous i cruixent de pernil Albert Vilas
Lluç al forn amb camagrocs i tellerines Albert Vilas
Llobarro al forn amb gambes i cloïsses Albert Vilas
Llenguado amb salsa Meunière Albert Vilas
Llenguado a la nyoca Albert Vilas
Graellada de peix amb allioli de camagrocs Albert Vilas
Fish and chips Albert Vilas
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
Amb la col·laboració de: