• Morts incendi
  • Hipòtesi incendi
  • MNAC
  • Esquelets humans Raval
  • Trump i Musk
  • Temps Catalunya
  • Amenaça culinària
  • Pobles bonics Catalunya
  • Preu de la llum avui
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Receptes de pastissos

tallat gerds gelat llet iogurt fruita del bosc fageda pas000
Postres i dolços Tallat de gerds amb gelat de llet i iogurt amb fruita del bosc La Fageda Albert Vilas
sucre bany pastisser almivar pas000
Postres i dolços Sucre bany pastisser (Almívar) Albert Vilas
rebosteria variada full pas000
Postres i dolços Rebosteria variada de full Albert Vilas
rebosteria pastissera tallat gerds pas000
Postres i dolços Rebosteria pastissera: Tallat de gerds Albert Vilas
pastis poma pas000
Postres i dolços Pastís de poma Albert Vilas
pastis nata farcit maduixa pas000
Postres i dolços Pastís de nata farcit de maduixa Albert Vilas
pastis formatge coulis maduixa pas000
Postres i dolços Pastís de formatge amb coulis de maduixa Albert Vilas
merenga pas000
Postres i dolços Merenga Albert Vilas
mini napolitanes cabell dangel pas000
Postres i dolços Mini napolitanes de cabell d'àngel Albert Vilas
mantega pastissera pas000
Postres i dolços Mantega pastissera Albert Vilas
gema pastissera pas000
Postres i dolços Gema pastissera Albert Vilas
farcellets crema rocafort mel pas000
Postres i dolços Farcellets de crema de rocafort amb mel Albert Vilas
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència