Sánchez
Salvador Illa
Loteria Nacional
Cerdán i Ábalos
Ventilador
Estrenes Netflix
Tsunami Japó
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
Nata
Macarrons del cardenal
Albert Vilas
Mousse de praliné d'avellana
Albert Vilas
Macarrons amb salsa de tonyina i peppersweets
Albert Vilas
Espaguetis amb espinacs al curri i guarnició de dàtils
Albert Vilas
Bomba de xocolata i nata amb fruites del bosc
Albert Vilas
Pops i rovellons amb salsa d'espinacs
Albert Vilas
Espagueti amb crema de llet i bacó
Albert Vilas
Llom de bacallà al forn sobre salsa de ceps amb cloïsses i trompetes de la mort
Albert Vilas
Rap allagostat
Albert Vilas
Filet de vedella amb salsa Ras El Hanout i guarnició de xampinyons amb sobrassada picant
Albert Vilas
Gall dindi guisat amb pebrots verds
Albert Vilas
Xampinyons farcits de pernil ibèric a l'oli de sajolida sobre crema de verdura
Albert Vilas
«
1
2
3
4
5
»