• Tagesspiegel​
  • Kings League​
  • Restriccions aigua​
  • Intel·ligència artificial​
  • Temps Catalunya​​​​​​
  • Setmana Santa 2023​
  • Sant Jordi 2023​
  • Eleccions municipals 2023​​​
  • Més
Logo La Gourmeteria La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

Bacallà

Xató de Vilanova | Vídeo pas a pas Oscar Manresa
Bacallà amb allioli cremat | Vídeo pas a pas Òscar Manresa
Pintxo de bacallà confitat amb all i bitxo Albert Vilas
Com dessalar el bacallà salat Albert Vilas
Cocotxes de bacallà a l'allet Albert Vilas
Bacallà fresc amb musclos i samfaina Albert Vilas
Bacallà al forn Albert Vilas
Macarrons amb bacallà Albert Vilas
Cigronets de Mura amb bacallà i allioli gratinat Albert Vilas
Mongetes a l'estil pobre Albert Vilas
Llom de bacallà al forn sobre salsa de ceps amb cloïsses i trompetes de la mort Albert Vilas
Fesols de l'ull ros amb bacallà esqueixat Albert Vilas
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
Amb la col·laboració de: