Quan un restaurant és conegut, sol ser per l'oferta gastronòmica que té o pel carisma de la persona que el regenta. Ara bé, una altra opció perquè un restaurant es converteixi en el centre de totes les mirades és que el visiti un famós. I al centre de Barcelona hi ha un establiment molt conegut justament per això; però no només perquè l'hagi visitat un famós, sinó perquè per aquest local hi ha passat gairebé tota la plantilla del primer equip masculí de futbol del Barça.
El restaurant que enamora els jugadors del Barça
Al carrer Aragó, entre el tràfec de persones, vehicles i sorolls, hi ha un petit espai tranquil regentat per un cuiner turc que s'ha fet famós per cuinar bé, però sobretot per haver enamorat els paladars dels jugadors del Barça. Es tracta del restaurant Gaudim, regentat pel xef Semi, un cuiner que s'ha introduït a la cultura i la cuina catalana gràcies a la seva sogra. El seu secret no és altre que cuinar plats senzills, però molt ben fets, en els quals brilla el producte, que sempre és de primera qualitat. No fa elaboracions complicades ni decoracions que no aportin res al plat: en Semi té clar que la millor manera de fer les coses és amb austeritat, humilitat i sentit comú. Uns valors que lliguen amb la filosofia del bon saber fer dels jugadors del Barça.
Obert l'any 2013, el restaurant s'ha fet un nom entre els locals més famosos de la ciutat. El jugador que va obrir la llauna va ser Ivan Rakitić, mític centrecampista blaugrana i actual jugador del Hajduk Split, un equip croat. Després de Rakitić n'han seguit més, fins a la majoria de jugadors que formen actualment la plantilla del Futbol Club Barcelona, entrenador inclòs.
Esperit blaugrana
El restaurant destaca per oferir plats deliciosos en un espai únic. Desenes de samarretes omplen un menjador en el qual es respira l'esperit blaugrana. Un dels clients habituals de l'establiment és Lamine Yamal, jugador que gaudeix amb els plats de peix i verdura rostida. L'èxit entre els jugadors del Barça és tal que el restaurant ja no sap on encabir totes les samarretes signades que té. A més, els jugadors també l'obsequien amb altres detalls com botes o regals diversos que en Semi ja no sap com lluir. I si el restaurant ha triomfat entre els jugadors, a més del menjar, és gràcies al tracte amable, humil i proper que té en Semi i tot l'equip amb els jugadors i amb la resta de clients. Del Barça només falta que hi vagin Pedri i Raphinha per completar una alineació gastronòmica d'èxit gairebé inèdita a Barcelona.