Avui us presento un pintxo molt fàcil de fer... ràpid i econòmic. És una combinació de salmó fumat amb una mostassa dolça especial, molt típica a Alemanya. Aquesta mostassa la podeu comprar en qualsevol gran mercat. No cal que sigui aquesta marca... però si que sigui la variant dolça.

La resta... bufar i fer ampolles. Un pintxo d'aquells que entra per la vista... i sorprèn gratament a tothom. Espero que us agradi.

Ingredients

salmó fumat tallat a làmines

mostassa dolça alemanya

pa de barra

tomàquets xerri

oli d'oliva

mantega

anet

Preparació
1.
pintxo salmo fumat mostassa pas1

Us recomano invertir una mica en el salmó fumat. Ha de ser bo... o el pintxo resultarà poc saborós.

2.
pintxo salmo fumat mostassa pas2

Jo he utilitzat una mostassa alemanya dolça.

3.
pintxo salmo fumat mostassa pas3

Veureu que hi ha molts tipus de mostassa... podeu triar la que més us agradi... però dolça.

4.
pintxo salmo fumat mostassa pas4

I com ho fem?... doncs untarem el salmó en mostassa.

5.
pintxo salmo fumat mostassa pas5

Amb un ganivet pla.

6.
pintxo salmo fumat mostassa pas6

Ara hi tirarem una mica d'anet per sobre...

7.
pintxo salmo fumat mostassa pas7

... un polsim ben escampat... no us passeu.

8.
pintxo salmo fumat mostassa pas8

I finalment, enrotllarem el salmó sobre si mateix. Farem aquest mateix procés per cada tira de salmó.

9.
pintxo salmo fumat mostassa pas9

Untarem les llesquetes de pa torrat amb mantega.

10.
pintxo salmo fumat mostassa pas10

Hi col·loquem el salmó.

11.
pintxo salmo fumat mostassa pas11

I el toc de color, que a més casa molt bé amb la resta de gustos: el tomacó xerri.

12.
pintxo salmo fumat mostassa pas12

Aprofitarem l'escuradents per situar correctament el tomàquet.  Un raig d'oli d'oliva i ja el podem servir.

13.
pintxo salmo fumat mostassa pas13

Està molt bé aquest pintxo, de veritat ho dic.

14.
pintxo salmo fumat mostassa pas14

A gaudir.

15.
pintxo salmo fumat mostassa pas15

Bon Profit!