La data assenyalada ha arribat i els més aficionats busquen un calendari del Mundial de Qatar 2022 en PDF per imprimir, amb tots els partits, dates i horaris. Des d'aquest 20 de novembre i fins al 18 de desembre hi hauran grandíssims partits de futbol de seleccions. Es disputa el Mundial de Qatar 2022 i està en joc un nou campió de la Copa del Món. Quatre setmanes del millor futbol en territori asiàtic i en unes dates inèdites per a aquesta competició. Amb tants dies, i tants partits, segurament necessites la programació del Mundial de Qatar 2022 per planificar-te. I si és en PDF per poder-lo imprimir encara millor. Deixa'ns-ho a nosaltres: des d'ElNacional.cat t'oferim el calendari del Mundial de Qatar 2022 en PDF per imprimir amb tots els partits, perquè tu només t'hagis de centrar en la teva emoció per l'esport, que torna  Però l'emoció tornarà a estar a flor de pell mentre centres la teva atenció cap a Qatar.

⚽ Taula dels màxims golejadors del Mundial de Qatar 2022


👀 Les prediccions del Mundial 2022 més estranyes: 4 pronòstics molt 'random' de Qatar
 

Descarrega el calendari del Mundial de Qatar 2022 per imprimir en PDF

Aquí tens el calendari de tots els partits del Mundial de Qatar 2022. Veuràs que només estan complets tots els detalls relacionats amb els enfrontaments de la fase de grups. Per determinar la resta de partits, s'haurà d'esperar a descobrir quines són les seleccions que es classifiquen per a la segona meitat del Mundial (vuitens, quarts, semifinals i la gran final), només se saben les dates d'aquests partits. Ja t'hem marcat, per això, els partits que jugarà Espanya.

Calendari Mundial Qatar 2022 amb tots els partits per imprimir
Calendari Mundial Qatar 2022 amb tots els partits / Disseny: Marta Turull

¿T'agradaria guardar aquest calendari o imprimir-ho? Doncs pots descarregar aquest calendari del Mundial de Qatar 2022 en PDF per imprimir amb tots els partits per tenir-ho on vulguis i quan el necessitis. També el pots compartir amb els teus amics futbolers per poder planificar les quedades per veure els partits del Mundial.

Un resum ràpid de la programació del Mundial de Qatar 2022 en PDF

Són un total de 32 seleccions les que es juguen el trofeu de campió quatre anys després. A Rússia al 2018 va ser França qui es va coronar. I ara el Mundial de Qatar 2022 agafa el protagonisme. Però tot dependrà de si els grans equips s'exhibeixen o deceben. 64 són els partits que es jugaran a Qatar.

Però el que és cert és que hi ha grans seleccions i també s'esperen grans duels. Segurament la fase de grups és la que tindrà menys qualitat, però sí que serà la que tindrà més equips amb ganes de demostrar coses. A partir dels vuitens de final i fins a la gran final ja podem assegurar que cada duel serà un espectacle digne de veure.

👀 Qui guanyarà el Mundial 2022? Guanyarà Espanya? 3 Pronòstics Sorprenents
 

Kylian Mbappé França Mundial Rússia 2018 Efe
Kylian Mbappé amb la Copa del Món / Foto: EFE

Els partits més esperats del Mundial Qatar 2022: dates i horaris

Per començar la fase inicial, al dels grups, cal destacar una sèrie d'enfrontaments d'alçada. El primer gran partit del Mundial de Qatar 2022 serà un Qatar-Equador, bàsicament perquè és el duel inaugural. Però també cal contemplar un França-Austràlia, que es jugarà el dimarts 22 de novembre a les 20 hores. Tot i que sobre el paper no apunta a ser un partit gaire igualat, sí que és l'estrena del vigent campió.

Cal destacar el primer duel de la selecció espanyola, que és el dimecres 23 de novembre a les 17 hores contra Costa Rica. Espanya també jugarà el diumenge 27 de novembre a les 20 hores contra Alemanya, en el que serà el gran partit de la fase de grups del campionat del món. I el combinat de Luis Enrique Martínez acabarà la primera fase contra el Japó el dijous 1 de desembre a les 20 hores.

I un dels dies més destacats serà el 28 de novembre, ja que es jugarà un Brasil-Suïssa a les 17 hores i un Portugal-Uruguai a les 20 hores. Un dia de dos grans partits. Però també cal tenir en compte el Polònia-Argentina (Robert Lewandowski contra Leo Messi) del dimecres 30 de novembre a les 20 hores.

I segur ens deixaran molts més partits de gran nivell a partir del dia 3 de desembre, quan ja es jugaran els primers partits dels vuitens de final. Els dies 9 i 10 de desembre es jugaran quatre duels d'alt voltatge dels quarts de final. Els dies 13 i 14 de desembre es disputaran dos duels més encara més emocionants a les semifinals. I tothom està esperant el dia 18 de desembre, que es jugarà la gran final, i el dia anterior, que es jugarà el partit pel tercer i el quart lloc.

On veure els partits del Mundial de Qatar 2022

Ara ja tens el calendari del Mundial de Qatar 2022 per imprimir en PDF. Ja saps quan es juguen els partits. Ara bé, on els pots veure? La resposta, per sort, és molt senzilla: tots els partits del Mundial que jugui la selecció espanyola es poden seguir per RTVE. A més, aquest mitjà també emetrà un partit de cadascun dels vuit grups de la fase inicial. Un cop estiguem a la fase d'eliminatòries, RTVE retransmetrà quatre dels vuit partits de vuitens de final, dos dels quarts, les dues semifinals i, finalment, l'esperada final del Mundial del diumenge 18 de desembre.

📺 On veure el Mundial 2022 (i horari de tots els partits a Qatar)
 

En cas que vulguis veure els 64 partits del Mundial 2022, o poder gaudir de moltes més trobades que les que retransmetrà RTVE, la teva opció és Movistar Plus. Concretament, s'ha creat un canal específic per cobrir totes les trobades. És un canal 24 hores, així que tota la programació se centrarà en el Mundial; no només hi haurà partits.