Atac Israel - Iran | DIRECTE
Bildu-PSOE
Turista basc Tailàndia
Terrorista Màgic Badalona
Parades Sant Jordi 2024
Pa de Sant Jordi
Entrevista Robin Green
Preu llum avui
Temps Catalunya
Signatures Sant Jordi 2024
Eleccions Catalunya 2024
Candidats eleccions Catalunya
Biografia Puigdemont
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
directe
Israel ataca l'Iran: última hora del conflicte a l'Orient Mitjà
La Gourmeteria
Actualitat
Què és la pasta konjac i com cuinar aquest aliment de moda
Jordi Prió
Actualitat
Aquest forn tradicional de Barcelona elabora el millor pa de Sant Jordi de Catalunya
Jordi Tubella
Al Mercat
3 receptes boníssimes per conèixer el territori (i fer-les en cinc minuts)
Ada Parellada
Restaurants
Una barraca amb vistes al mar: peix i arròs de primera en aquest restaurant de Barcelona
Oriol Foix
Recomanacions
Els menús de cap de setmana: 4 plats clàssics del Pirineu per superar la ressaca futbolística
Jordi Tubella
Actualitat
Com fer un pa de pessic de carabassa molt esponjós
Jordi Prió
Actualitat
Pizza i cervesa amb entrada gratuïta en aquest festival de menjar a Barcelona
Oriol Foix
Actualitat
Aquesta és la sorprenent llista d'espera dels millors restaurants de Catalunya
Oriol Foix
Restaurants
Reobre un restaurant al Gòtic, més de 100 anys després, ubicat en una casa històrica
Marta Garreta
El Celler
Descobreix l'elixir de Sant Jordi: un vi exquisit a un preu irresistible
Carla Viladric
Peix i marisc
Suquet de cranc blau
Albert Vilas
Pasta
Macarrons amb pop
Albert Vilas
Truites
Truita de tonyina
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos