Leo Messi va ser el protagonista absolut del partit de tornada de vuitens de Champions League entre el Barça i el Nàpols que es va saldar amb victòria culer (3-1). L'argentí no havia tingut un bon final de Lliga, però aquest dissabte va tornar a demostrar, un dia més, per què és el millor del món. Encara bo, i és que la resta dels seus companys no van saber estar a l'alçada del partit, especialment a la segona part.

Conseqüentment, les portades de la premsa esportiva d'aquest diumenge es rendeixen al '10' blaugrana. Amb un penal provocat i dos gols -un dels quals va ser anul·lat- ningú pot discutir que s'ho mereix.

mundodeportivo.750

sport.750

marca.750

El cas, però, és que l'única lectura crítica del partit la trobem al diari Marca. Tot i que és evident que la segona part del conjunt culer va ser llastimosa -el Nàpols va tenir moltes ocasions per signar el segon-, el Mundo Deportivo qualifica l'actuació del Barça "d'eficient". Ja se sap que el Grup Godó és poc amic de la crítica, especialment quan toca qüestionar el projecte de Josep Maria Bartomeu. Al diari Sport, no és cap sorpesa, tampoc es menciona el trist segon temps culer.

El Marca, en canvi, ho diu sense embuts: una altra nit amb més punch que joc. Què volen que els digui, el diari pot ser qualificat de madridista però la sentència és totalment certa.

as.750

I l'equip del diari As, a la seva. Tot i que el Barça va fer un pas important a la Champions, ells dediquen la seva portada a Zinedine Zidane i destaquen totes les decisions errònies que va prendre en el partit contra el Manchester City. El francès ja és de vacances i li deu importar ben poc.