Max Verstappen és el rei de la Fórmula 1 a dia d'avui i no sembla que ningú li pugui fer ombra. Però és que a més ell també mana a Red Bull després que hagi començat una guerra civil. Jos Verstappen, el pare del defensor del títol, està deixant les coses molt clares i comença a tenir cert protagonisme dins de l'escuderia austríaca.

Fernando Alonso no és acceptat a Red Bull

El cas és que el pare de Verstappen pretén que el seu fill no tingui competència i no accepta segons qui perquè sigui company del seu fill. I el que ara es comença a escoltar al paddock és que no acceptaria el fitxatge de Fernando Alonso per a la propera temporada per Red Bull. Tot i que el pilot asturià podria deixar Aston Martin en l'anomenada silly season, en la qual molts pilots canviaran d'escuderia, Alonso no seria ben rebut a Red Bull per córrer al costat de Verstappen.

Sí que es podria buscar un segon pilot que pugui ocupar el lloc de Checo Pérez, ja que el mexicà no acaba de convèncer ni de fer un bon paper a l'escuderia austríaca. Tot i que no ha començat malament el campionat de F1, volen que sigui un pilot més regular i que pugui estar al darrere de Verstappen sense arribar-lo a incomodar. I per aquest motiu es busca un pilot que pugui estar entre Checo Pérez i Fernando Alonso, que entengui la seva posició i les seves funcions com a segon pilot de l'equip.

Fernando Alonso riendo Max Verstappen / Foto: Europa Press - Florent Gooden
Fernando Alonso rient al costat de Max Verstappen / Foto: Europa Press - Florent Gooden

Max Verstappen lloa Fernando Alonso

Però la temporada és molt llarga i el moment de negociar s'allargarà al llarg dels mesos. Fernando Alonso sap que podria deixar la F1, però també que podria canviar d'equip. I si deixa Aston Martin serà per fitxar per una escuderia millor. Ara bé, el mateix Verstappen no dubta en llançar-li flors a Alonso.

En un acte de Red Bull, el tres vegades campió del món de F1 ha assegurat que "Fernando Alonso sent campió del món ha demostrat com és de ràpid". I també la seva incansable manera de treballar. I preguntat sobre qui és millor entre Fernando Alonso i Checo Pérez ha respost amb molt tacte: "És difícil d'escollir però... el que m'agrada de Fernando és que mai es rendeix i amb 42 anys encara hi és".

Max Verstappen admira Fernando Alonso i creu que és un referent per la seva perseverança al llarg dels anys. Tot i això, no sembla que puguin acabar compartint equip a Red Bull ni la temporada vinent ni més endavant. El pilot asturià, doncs, haurà de buscar un altre equip si realment vol seguir a la F1.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!