Ja hi ha alineació definitiva pel Canet Rock 2023 amb 13 caps de cartell. Els artistes Joan Dausà, Buhos, Auxili i l''eufòric' Triquell se sumen així als noms propis que els organitzadors han anat anunciant amb comptagotes durant les últimes setmanes, amb Els Catarres, The Tyets, Els Amics de les Arts, Suu, Stay Homas o 31 Fam liderant la festa. També seran damunt l'escenari el grup reivindicatiu Pupil·les, el so menorquí de Pèl de Gall o la guitarra de Miquel del Roig. Aquest estiu el popular festival del Maresme celebrarà la seva novena edició, com sempre al Pla d'en Sala, el dissabte 1 de juliol. Amb el cartell ja tancat, el Canet Rock demostra que continua apostant pel talent local i la música de casa nostra, i ja té 12.000 entrades venudes —la meitat de l'aforament—.

Joan Dausà celebrarà 10 anys del Jo mai mai al Canet Rock

El novè aniversari del Canet Rock comptarà amb el debut de grups que s’estrenen al Canet Rock, com The Tyets o 31 Fam al costat de formacions habituals de l'escenari del Pla d'en Sala com els Stay Homas, Suu, Els Catarres, Buhos o Els Amics de les Arts. També Joan Dausà, un dels últims noms en sumar-se al cartell i que celebrarà els 10 anys del seu popular Jo mai mai, cançó que el va catapultar com una de les veus emergents de la música en català. Seran 12 hores de música en directe i festa ininterrompuda amb la presència també de Dj Trapella, DJ Ernest Codina, MonDJ, Dj Carles Pérez i Dj Enigma.

Buhos (1)
Buhos és un dels caps de cartell del Canet Rock 2023

En declaracions a l’Agència Catalana de Notícies (ACN), la directora del Canet Rock, Gemma Recoder, ha assegurat que haver venut en aquest moment la meitat de l'aforament demostra la confiança del públic amb el festival i genera molta il·lusió. “Tenim un cartell diferent, amb novetats, i això sorprendrà i agradarà molt”, ha apuntat. Recoder, que s’ha mostrat confiada que ompliran la totalitat de l’aforament del Canet Rock amb 25.000 persones, ha recordat que la característica especial del festival és que és un sol escenari i amb 12 hores de música consecutiva. “Fem canvis molt curts, això suposa una feinada increïble”, ha reivindicat. “La festa no para mai, hi ha grups fins a la sortida del sol”, ha celebrat.

També s'ha confirmat que el grup que tancarà el festival i amb el que els assistents podran veure sortir el sol serà Buhos, fidel repetidor d'aquesta ja tradicional jornada musical. Enguany també es tornarà a celebrar l'edició del Canet Rock a Alcúdia (Mallorca) el 22 de juliol, tot i que el cartell començarà a anunciar-se el mes que ve. Les entrades pel Canet Rock ja estan disponibles, i durant les properes 24 hores es vendran les entrades un preu especial de 36 euros. El cartell de la passada edició, la vuitena, estava format per artistes i grups com Oques Grasses, Ginestà, Miki Núñez, La Pegatina, Buhos, La Fúmiga, Els Catarres, Marcel i Júlia, la Balkan Paradise Horchestra i Doctor Prats, i va aconseguir arribar al sold out.