Noves confirmacions pel festival que veu sortir el sol. Stay Homas i 31 FAM s’han afegit al cartell del Canet Rock 2023 i se sumen així als noms ja anunciats d’Els Catarres, The Tyets, Els Amics de les Arts i Suu. El festival, que enguany celebra la seva novena edició, se celebrarà el proper 1 de juliol al Pla d'en Sala i ja té més de 6.000 entrades venudes. Amb aquest nou avançament d'artistes, el Canet Rock continua apostant pel talent local i la música de casa nostra, en un cartell que encara contempla anunciar més noms en les properes setmanes.

El debut de 31 FAM al Canet Rock

Els Stay Homas, banda sonora de la pandèmia i grup revelació català del confinament, tornaran a l'escenari del Canet Rock després d'una gira que els ha portat per varis escenaris de tot el món. Tot i que el trio format per Guillem Boltó (trombonista i cantant a Doctor Prats), Klaus Stroink (trompetista a Buhos, Nil Moliner i Horny Section) i Rai Benet (baixista de Buhos i Nil Moliner) ja és gairebé un habitual de la jornada, el grup 31 FAM s'estrenarà a Canet amb la seva proposta de trap i reggaeton, que els ha situat com un dels grups més rellevants de l'actualitat i referents de les noves veus generacionals.

Canet Rock 2022 - Stay Homas - ACN
Stay Homas durant l'actuació del passat Canet Rock. / ACN

Aquestes dues bandes se sumen als qui van ser els primers confirmats de l'edició del proper 2023, que es van anunciar fa poc més d'un mes: The Tyets, Els Catarres, Els Amics de les Arts i Suu. The Tyets també debutarà al festival maresmenc després d'un any ple de concerts i reconeixements, sent una de les bandes amb un creixement més gran dels últims anys entre el públic jove de casa nostra. Els qui sí repetiran per segon any consecutiu seran Els Catarres, que tornaran al Pla d'en Sala després de la presentació del seu últim disc Diamants per oferir els seus millors hits al jovent del públic, així com Els Amics de les Arts, que també trepitjarà de nou l'escenari després d'una temporada en silenci per preparar el seu nou disc, que sortirà a la primavera i que podrà estrenar en directe pels assistents. L'altra confirmada, de moment l'única en solitari, és la Suu, que presentarà nova gira i nous projectes després del seu concert al recinte l'estiu passat.

El cartell de la passada edició estava format per artistes i grups com Oques Grasses, Ginestà, Miki Núñez, La Pegatina, Buhos, La Fúmiga, Marcel i Júlia, la Balkan Paradise Horchestra i Doctor Prats, així com Els Catarres o els Stay Homas, que repetiran el proper 1 de juliol. La vuitena edició, la del 2022, ja va celebrar-se sense restriccions després de dos anys de contenció per la pandèmia del Covid-19 i amb les entrades esgotades, reunint a 25.000 assistents.